INTERPOL tarafından ihbar edilip Siber Suçlar tarafından yakalanma sürecim..

v for vandet

Katılımcı Üye
26 Kas 2020
261
103
bin\debug\
[Bu yazı başımdan geçen olaylar üzerine bilgilendirme amaçlı yazılmış olup yasalara aykırı hiçbir unsur barındırmamaktadır.]

Herkese selam dostlar, geçmişte 20071999, Sagopa K gibi üyeliklerle C# kategorisinde neredeyse her gün program yapıp paylaşan half-oldlardanım ehehehe :))) 7 senedir bu forumdayım iyisiyle kötüsüyle. Neyse dostlar, gelelim mevzuya; her şeyden habersiz 0'dan yaptığım, tam hazır halini alması 1,5-2 sene süren android remote access tool'dan (Android RAT, And*oSpy) dolayı yargılandım, ve bu süreç çok sıkıntılı geçti, ilkin polisler eve geldiğinde INTERPOL'ün RAT'lar üzerine yaptığı devriye sonucu benim de bu radara takıldığımı söylediler (programı yabancı kaynaklarda da paylaşmıştım) ve telefonumu, bilgisayarımı usb'lerimi full aldılar, tam 1 sene sürdü mahkeme sürecim, yaklaşık 3 hafta önce de eşyalarıma kavuştum çok şükür ve 10 ay ile yargılanıp HAGB (hükmün açıklanmasının geri bırakılması) kararı ile beraatimi de aldım çok şükür. Şu an haliyle diken üstündeyim.. Dostlar demem o ki bu siber alemde attığınız her adıma dikkat edin, 700 küsür yıldız almış github reposunu da bi çırpıda silmiştim programın... öyle underground rat, hack huck işlerinden vazgeçin resmî olmadığı sürece. Underground yaptığınız faaliyetler bir gün gelir sizi bulur. Başınız çok ağrır söyleyeyim. Sağlıcakla kalın dostlar..

[Bu yazı başımdan geçen olaylar üzerine bilgilendirme amaçlı yazılmış olup yasalara aykırı hiçbir unsur barındırmamaktadır.]
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,760
506
24
Praise The Fool
O kırmızı yazıları okuduktan sonra içten içe hâlâ tırstığını varsayıyorum 😁 Suçlanma sebebin neydi, programı yapmak da bir suç muymuş? Hukuk bilgim çok kıttır cahilliğimi mazur gör. Github'da paylaşırken lisans olarak sorumluğu kullanana yükleyen bir şey yazmadın mı? Yoksa kendi aktif bir icraatın olduğu için mi şüpheli listesine girmişsin. Neyse geçmiş olsun en azından 1 yıl inceleme ile yırtmışsın.
 

S K

Yeni üye
26 Kas 2020
12
8
Üstad, seni geri gördüğümüze sevindim. Uzun süredir halini hatrını sormak istiyordum da TG den ulaşamadım. Post attığını forumdaki eski dostlar haber verince ışınlandık. Öncellikle çok geçmiş olsun. Program kendini aşıp global piyasada ücretsiz olarak yer edinmişti. İster istemez dikkat çekmiştir. Aramıza hoş geldin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.