Öncelikle Herkese Merhabalar;
Bu konumda sizlere anlattığım şeylerin kötüye kullanılmasından ben sorumlu değilim(O beni hiç alakadar etmez).Sizden büyük bir ricam size verdiğim linke destek olmanız.(Star atmak v.s.) Repo kali ye eklenecek ama termuxa eklenmiyor malesef
Link=GitHub - Intikam21kurucu/intframework-termux: intframework pro(limited) termux version
Bu arada limited version bu(pro için) yani bazi modüller yok ama konsol aynı eksik bazi işlevler yok birde konsolda
Yükleme için ayri bir konu açacağım çünkü Hatalar Çok Fazla
(1) Quited Mod opening(Sessiz mod açma)
[SIZE=5] [/SIZE]Burada -q seçeneğini kullanacağız . Örnek bir fotoğraf işlevler ayni ama kod biraz daha küçültülmüş bir şekilde veriliyor size:
(2) Normal bir şekilde açma
Burada sadece intconsole yazmaniz yeterli:
(3) Searching(Arama yapımı)
*Metasploit kadar ayrıntılı olmasada birşeyler yapmaya çalıştık işte
Bu arada kol her komutunuzda bir rootlu olup olmadığınızı kontrol ediyor not rooted hatası ondan
Dahası var ama çıkmadı bu arada ek modüller GitHub - Intikam21kurucu/Sylph-intframework: Adding intframework other modules, plugins, commands aracılığıyla eklenmiştir
(4) Tam modul kullanımı
Burada modules/exploits/multi/ftp/FtpCrack/exploit kullanacağız ama ben tam saldiriyi göstermeyeceğim(buna merakli olan bazi scriptkiddie embesillerini kudurtmak için ve yasal olmadığı için)
Tam Görsel:
Evet yine hata cikti görsel yüklenmiyor ancak bakmak isteyenlere link: Resim