Bir kişinin i phone 13 ve 14 cihazını ne arama kaydını kiminle ne konuştuğunu Whatsapp mesajlarını okumak görmek istiyorum kiminle ne konuştuğunu bunu yapabileceğim bir program var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam telefon sizma konusunda eline saglik diyorsunuz soru sorunca yardimci olamiyoruz diyorsun, pekiDinlemek istediğiniz kişi eğer çocuğunuz ise yardımcı olunur ancak x kişisiyse hatta Türk vatandaşı ise yardım edemeyiz.
Değerli üyemiz;Hocam telefon sizma konusunda eline saglik diyorsunuz soru sorunca yardimci olamiyoruz diyorsun, peki
Ben bi konu açmıştım türk oyununda hesap çalabilmek hakkında bana brute force felan oneriyordu moderatorler bir anda redline geldi ve türk oyunu olduğu için forumu kapattı yani moderatorler yardimci olmaya calisiyorda redline neden kapatiyor foruma bakabilirsiniz bir cok yetkili forumda yardimci olmaya calistiDeğerli üyemiz;
Hocamız, konu eğitim amaçlı olunca eline sağlık demiştir.
Ancak bir kişinin özeline erişmek için yardım istenince elbette yardımcı olamayız tepkisi verilecektir. Çünkü bu birebir tacize girer ve yardımcı olunduğu takdirde forum yöneticisi de bu suça ortak olmuş olur.
Konuyla ilgilenileceği konusunda emin olabilirsiniz.Ben bi konu açmıştım türk oyununda hesap çalabilmek hakkında bana brute force felan oneriyordu moderatorler bir anda redline geldi ve türk oyunu olduğu için forumu kapattı yani moderatorler yardimci olmaya calisiyorda redline neden kapatiyor foruma bakabilirsiniz bir cok yetkili forumda yardimci olmaya calisti
KapatildiKonuyla ilgilenileceği konusunda emin olabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim.