SelamAleyküm Arkadaşlar
İos için m.e.t.a.sploit kurucaz iphone 4 için denenmiştir kendi telefonum kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok sizin içinde faydalı olacağını düşündüm ve ekstradan linuxda kulandığımız pentest araçları var bunlar İOS içinde mevcut onlarıda vericem geçelim şimdi nasıl kurulacağına.
Öncelikle Tabiki telefon Jailbreak'li olmalı onu anlatmıyorum internette birçok döküman mevcut
Gerekli olan uygulamalara geçelim.
1: Cydia Zaten Jailbreak yaptığınızda gelir.
2: Mobil Terminal (Repo vericem)
3: İFile (Repo vericem)
4: İFunbox (Link vericem Ve windowsta kullanacağımız bir dosya yönetim aracı)
5: M.e.t.a.sploit Dosyası (Link vericem)
6: Diğer Pentest araçları (Link vericem)
7: OpenSSh (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
8: Apt [APT 0.7+ Strict] (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
9: SSH client (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
10: Ruby dosyaları (Link vericem)
DOSYALAR.......
Mobil Terminal : Cydia (Cydia kurulduğunda geliyor repo)
İFile : http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/ (Galiba Cydia kurduğunda mevcut)
İFunbox : TIKLA
M.e.t.a.sploit : M.e.t.asploit Dosyası
Diğer Pentest araçları : Keyfi İstiyen İçin TIKLA
OpenSSH---- APT----- SSH Client : Cydia Arama kısmına yazınız.
Ruby Dosyları : Ruby TIKLA Zlib TIKLA İconv TIKLA
KURULUM...............
İlk olarak telefonu pcye bağlıyoruz İFunbox açıyoruz ordan Dosya tarayıcı geliyoruz Raw Dosya sistemi geliyoruz ve Rardan çıkardığımız msf3 dosyasını "private/var/" buraya atıyoruz yükledikten sonra ruby dosyalarını da "var/mobile/" yerine atıyoruz dosyalarla işimiz bitti şimdi telefona geçelim
Terminali açın "su" pass "alpine" sonra "apt-get update" "apt-get dist-upgrade" "apt-get install wget subversion" "apt-get install python" Tırnak içindeki komutları girin
Sonra "cd /var/mobile" komutu girin dosyaları yükleyecez
Dosyları yüklemek için şu komutları girelim "dpkg -i ruby_1.9.2-p180-1-1_iphoneos-arm.deb" "dpkg -i zlib_1.2.3-1_iphoneos-arm.deb" "dpkg -i iconv_1.14-1_iphoneos-arm.deb"
sonra msf3 dosyasına gelelim "cd /private/var/msf3/" sonra "ruby msfconsole" komutu girdik işlem tamam...
NOT: Birkaç site vericem burdanda bakıp yapabilirsiniz benim anlattığım konu biraz uzun ama kolay diğerleri terminal üzerinden biraz zahmetli ama uğraşmak isteyen yapsın bir sıkıntı yok birde video var isterseniz inceleyin güzel anlatmış oda kolay Buyrun siteler ve Video : 1.Site TIKLA 2.Site TIKLA Video TIKLA
Resim :
Bir Sorun olursa Konu altında veya Ö.M atarak sorunlarınızı çözmeye yardımcı olurum.
İYİ FORUMLAR
İos için m.e.t.a.sploit kurucaz iphone 4 için denenmiştir kendi telefonum kullanıyorum şuan bir sıkıntı yok sizin içinde faydalı olacağını düşündüm ve ekstradan linuxda kulandığımız pentest araçları var bunlar İOS içinde mevcut onlarıda vericem geçelim şimdi nasıl kurulacağına.
Öncelikle Tabiki telefon Jailbreak'li olmalı onu anlatmıyorum internette birçok döküman mevcut
Gerekli olan uygulamalara geçelim.
1: Cydia Zaten Jailbreak yaptığınızda gelir.
2: Mobil Terminal (Repo vericem)
3: İFile (Repo vericem)
4: İFunbox (Link vericem Ve windowsta kullanacağımız bir dosya yönetim aracı)
5: M.e.t.a.sploit Dosyası (Link vericem)
6: Diğer Pentest araçları (Link vericem)
7: OpenSSh (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
8: Apt [APT 0.7+ Strict] (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
9: SSH client (Repoda mevcut aramadan kısmından bulabilirsiniz)
10: Ruby dosyaları (Link vericem)
DOSYALAR.......
Mobil Terminal : Cydia (Cydia kurulduğunda geliyor repo)
İFile : http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/ (Galiba Cydia kurduğunda mevcut)
İFunbox : TIKLA
M.e.t.a.sploit : M.e.t.asploit Dosyası
Diğer Pentest araçları : Keyfi İstiyen İçin TIKLA
OpenSSH---- APT----- SSH Client : Cydia Arama kısmına yazınız.
Ruby Dosyları : Ruby TIKLA Zlib TIKLA İconv TIKLA
KURULUM...............
İlk olarak telefonu pcye bağlıyoruz İFunbox açıyoruz ordan Dosya tarayıcı geliyoruz Raw Dosya sistemi geliyoruz ve Rardan çıkardığımız msf3 dosyasını "private/var/" buraya atıyoruz yükledikten sonra ruby dosyalarını da "var/mobile/" yerine atıyoruz dosyalarla işimiz bitti şimdi telefona geçelim
Terminali açın "su" pass "alpine" sonra "apt-get update" "apt-get dist-upgrade" "apt-get install wget subversion" "apt-get install python" Tırnak içindeki komutları girin
Sonra "cd /var/mobile" komutu girin dosyaları yükleyecez
Dosyları yüklemek için şu komutları girelim "dpkg -i ruby_1.9.2-p180-1-1_iphoneos-arm.deb" "dpkg -i zlib_1.2.3-1_iphoneos-arm.deb" "dpkg -i iconv_1.14-1_iphoneos-arm.deb"
sonra msf3 dosyasına gelelim "cd /private/var/msf3/" sonra "ruby msfconsole" komutu girdik işlem tamam...
NOT: Birkaç site vericem burdanda bakıp yapabilirsiniz benim anlattığım konu biraz uzun ama kolay diğerleri terminal üzerinden biraz zahmetli ama uğraşmak isteyen yapsın bir sıkıntı yok birde video var isterseniz inceleyin güzel anlatmış oda kolay Buyrun siteler ve Video : 1.Site TIKLA 2.Site TIKLA Video TIKLA
Resim :

Bir Sorun olursa Konu altında veya Ö.M atarak sorunlarınızı çözmeye yardımcı olurum.
İYİ FORUMLAR
Son düzenleme: