Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıos bildiğim kadarıyla hacklemek yada trojen bulaştırmak imkansız ama ıp üzerinden deneye bilirsiniz yanlış hatırlamıyosam internete bağalantısı olan cihazlara ıp üzerinden sızıla biliyor onu araştıra bilirsinIos telefonları hacklemek mümkun müdür eğer mümkunse yontemini ayrıntılı bi sekilde açıklar mısınız?
![]()
Merhabalar İlk başta İos hackelemek zor dur ios siri nekadar edebsizlik ederseniz apple dava acma hakkı kazanir .Ios telefonları hacklemek mümkun müdür eğer mümkunse yontemini ayrıntılı bi sekilde açıklar mısınız?
![]()
anlamadım dediğinden pek bi şey mümkün ama sıkıntılımıMerhabalar İlk başta İos hackelemek zor dur ios siri nekadar edebsizlik ederseniz apple dava acma hakkı kazanir .
örnek : benim bir arkadaşim'da yaşandaği yüzden biliyorum.
Jailbreak yaptıktan sonra deneyebilirsin ama mümkün olduğunu sanmıyorumIos telefonları hacklemek mümkun müdür eğer mümkunse yontemini ayrıntılı bi sekilde açıklar mısınız?
![]()
aramasan sıkıntı yok- ararsan veren kişinin numarasini verirsin özür dilersinanlamadım dediğinden pek bi şey mümkün ama sıkıntılımı