IOS Telefona Trojan Atılabilir mi?

wQueen

Yeni üye
19 Nis 2021
3
0
İos olan bir telefona trojan atmak istiyorum. Zor bir işmi? Atacağım trojan keylogger tarzı olacak.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,766
412
Sydney
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

Yani atılabilir lakin Apple dışarıdan uygulama indirmeye pek sıcak bakmıyor tek sıkıntı o, onun haricinde jailbreak olarak atılabilir
 

'Bertuğ

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,864
610
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

Merhabalar ;

İos kullanıcısı olarak yorumluyorum dışarıdan bir program veya dosya indirirken bile güçlük çekiyorum ya indirmiyor , zaten uygulamalara izin vermiyor hiçbirzaman kuramıyoruz , bu yüzden trojan yemez .
 

Dolyetyus

Özel Üye
21 Nis 2020
1,209
690
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

Uzun lafın kısası, neredeyse imkansız. Ancak tamamen imkansız değil. Tabi bir açık bile olsa bunu Apple hemen kapatıyor.
 

sayker4

Yeni üye
3 Mar 2019
11
1
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

jailbreak yapılan ios cihazı ise kullanıcı adı root, şifresi alpine olur (değiştirmediyse). yani bir şekilde ssh ile bağlantı kurabilirsen scp komutunu cihazda çalıştırıp dosyaları kendi bilgisayarına indirebilirsin ya da kendi bilgisayarından telefona dosya upload edebilirsin. ssl pinning yaparak ağ hareketlerini burp suite gibi monitoring araçlarla izleyebilirsin. kısacası jailbreak yapılan bir cihazın hacklenme olasılığı fazladır. normal ios cihazlarda bu şekilde hacklenebilir ama bir windows bilgisayara rat yedirme gibi değildir, emek ister.
 

Palasort

Üye
2 Mar 2021
75
0
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

Öncelikle merhaba değerli üye local ile isimli bir site kurmak mümkün o şekilde yapa bilirsiniz fakat bir linux bilgisayara ihtiyaçınız olacaktır bir site kurmalısınız ve beef programı ile istediğiniz sistemlere sıza bilirsiniz güçlü ve çok tehlikeli yöntemdir dikkatle kullanın
 
Son düzenleme:

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Cevap: İos olan bir telefona trojan atabilirmiyim?

Merhabalar,

Sorunuzun cevabına kısa ve öz bir cevap vermek gerekirse ios bir cihaza trojen atmak imkansıza yakındır. Bununla birlikte hem neredeyse imkansız bir denemeyi, hem de karşıdaki kullanıcının bunun farkında olmadan yapmak çok ama çok zor gözzüküyor.

İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.