iOS

Héraklés

Özel Üye
27 Haz 2011
6,162
23




Kolay kullanımlı arayüzü, inanılmaz özellikleri ve üstün güvenilirliğiyle iOS; iPhone, iPad ve iPod touch'ın temelini oluşturur. Diğerleri yetişmeye çalışırken, iOS'la Apple cihazınız yıllarca ilerdedir.

Zarif ve kullanıcı dostu arayüz.
iPhone, iPad ve iPod touch'ı, ilk defa elinize aldığınız andan itibaren nasıl kullanacağınızı bilirsiniz. Çünkü iOS'da bulunan devrim niteliğindeki Multi-Touch arayüz, tam da parmağınız için tasarlanmıştır. Sade ve güzel Ana Ekran başlamak için en kolay noktadır. Yerleşik uygulamalardan App Store'da bulunan 900.000'in üzerinde uygulama ve oyuna,1 FaceTime'la arama yapmaktan iMovie'yle kurgu yapmaya kadar dokunduğunuz her şey kolay, kullanıcı dostu ve eğlencelidir.



İnanılmaz özellikler ve yerleşik uygulamalar.
iOS'un sürekli artan özellikleri iPhone, iPad ve iPod touch'ı daha da güçlü, kullanıcı dostu ve eğlenceli bir hale getirir. İşte bunlardan sadece birkaçı.


Harita
Tamamıyla Apple tasarımı olan bu uygulama, size inanılmaz detaylar gösterir.2 Harita'nın sesli navigasyonu ve gerçek zamanlı trafik güncellemeleriyle sokak adlarını ve yönünüzü kolayca bulursunuz


Müzik
Müziği her yerde dinleyin. Hatta görün: Koleksiyonunuzu albüm kapaklarına göre tarayabilirsiniz. iCloud'daki iTunes, kullandığınız her cihazda satın aldığınız müziklere erişmenizi sağladığından hiçbir zaman müziksiz kalmazsınız. Hepsi iCloud ve iTunes sayesinde.


FaceTime
Tek bir dokunuşla iOS aygıtınızdan başkasının iOS aygıtını Wi-Fi üzerinden görüntülü olarak arayabilirsiniz. Ve yanında olmasanız da onunla yüz yüze konuşabilirsiniz.3


Mesajlar
Mesajlar SMS'ten bile daha iyi bir mesajlaşma servisi olan iMessage uygulamasına sahiptir. iMessage, iOS aygıtı veya Mac kullanan herkes için Wi-Fi üzerinden ücretsizdir ve sınırsızdır.4 İstediğiniz mesajı atabilir, istediğiniz fotoğrafı, videoyu, konumu ve kişi bilgisini gönderebilirsiniz.


Safari
Safari; dünyanın en popüler mobil tarayıcısıdır. Ve iOS 6'yla birlikte daha da geliştirilmiştir. Okuyucu'yla sadece internet sayfalarındaki dağınıklığı ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda bağlantınız olmadığında okumaya devam etmek için Okuma Listesi'ne de kaydedebilirsiniz. iCloud Tabs açtığınız sayfaları takip eder, böylece bir aygıtta gezinmeye başlayıp başka bir aygıtta kaldığınız yerden devam edebilirsiniz



İş için hazır.
Tüm dünyadaki firmalar, iş için geliştirilen özellikleri ve güvenli yapısıyla iOS cihazlarını tercih ediyor. iOS, e‑posta, takvim ve kişi bilgileri iletmek için Microsoft Exchange ve standart bazlı sunucularla çalışır. Bilgileri üç farklı alanda şifreleyerek verilerinizi korur: İletirken, cihazda saklarken ve iTunes'a yedeklerken. Endüstri standardı VPN protokolleri aracılığıyla özel kurumsal ağlara güvenle erişebilirsiniz. Şirketler, yapılandırma profilleriyle iPhone'u kurum genelinde kolaylıkla kullanabilirler.


Öğrenmeye hazır.
iOS'la iPhone, iPad ve iPod touch inanılmaz birer öğrenme aracı haline gelir. Takvim'le tüm derslerinizi ve faaliyetlerinizi takip edin. Anımsatıcılar'ın uyarılar sayesinde randevulara ve çalışma gruplarına zamanında gidin. Notlar uygulamasıyla listeleri ve fikirleri not alın veya dikte edin. Wi-Fi ile internette araştırma yapın veya bir e-posta yazıp fotoğraf veya belge ekleyin. Sesli Notlar'la görüşmeleri, okuma örneklerini, çalışma kılavuzlarını veya ders anlatımlarını kaydedin. Veya App Store'daki sayısız eğitim uygulamasıyla bir kelimenin anlamına bakın, bel omurunun yerini öğrenin ya da Fransızca çalışın.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

karayelbeyi1

Yeni üye
20 Ağu 2017
1
0
Telefonum kitlendi ve itunes ID ve şifremi bilmiyorum öylece kaldı çözümü nedir?
-Telefonu yurt dışından aldım herhangi bir makbuzu elimde yok.
 

Alpkocer

Yeni üye
20 Ağu 2017
37
0
İstanbul
Devrem geçmiş olsun. Şifreyi hatırlamadan hiç bir şey yapamazsın. Çöp olduğunu hatırlatiyim öncelikle. Şifreyi hatırlamaya bak :)
 

mrNightblood

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
323
0
Telefoncular yapıyordu diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir ios sürümünüz eski değilse açmanız çok zor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.