Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya paranı katliycam dedi guven verdi bende 15 aylik birkimimi gonderdim 30 k adamda dosya masrafı diye 10 bin daha istedi bende borca girip yine gonderdim 40 binimi vermiyor simdi 5 k daha istiyor yok diyorum sen bikirsin islem kalır diyo herif aktif hayla şerefsizee meraktan soruyorum ne yaptın ne verdin adamlarada paran gitti
40 bin lira az para değil nasıl şikayet almadılar merak ettimya paranı katliycam dedi guven verdi bende 15 aylik birkimimi gonderdim 30 k adamda dosya masrafı diye 10 bin daha istedi bende borca girip yine gonderdim 40 binimi vermiyor simdi 5 k daha istiyor yok diyorum sen bikirsin islem kalır diyo herif aktif hayla şerefsiz
dun dun aksam istanbulda bir tane var siber suclarla mucadele baskanlik dairesine gittim sikayet almiyoruz dediler bana40 bin lira az para değil nasıl şikayet almadılar merak ettim
bazıları cidden haberlere hiç bakmıyor...ya paranı katliycam dedi guven verdi bende 15 aylik birkimimi gonderdim 30 k adamda dosya masrafı diye 10 bin daha istedi bende borca girip yine gonderdim 40 binimi vermiyor simdi 5 k daha istiyor yok diyorum sen bikirsin islem kalır diyo herif aktif hayla şerefsiz
mail üzerinden atdun dun aksam istanbulda bir tane var siber suclarla mucadele baskanlik dairesine gittim sikayet almiyoruz dediler bana
abi zaten oyle utaniyorum ki kimseye anlatamadım bizikilerin yuzune bakamıyorum artık aglamayida kestim öyle susuyorum buralara aciyirum konuyu belki yardım eden olur diye bi ümit iştebazıları cidden haberlere hiç bakmıyor...
dostum hiç görmüyormusun haberlerde.
birsürü kişi dolandırılıyor.
attım abi mail atalı 3 4 gun oluyo geri donen yokmail üzerinden at
siber mail = [email protected]
buraya mail at sana 1-2 gün içinde geri dönüş yaparlar.
sadece meraktan soruyorum kaç yaşındasın aşalamak için sormuyorum aşalıyacak kadar beyinsiz değilim zatenabi zaten oyle utaniyorum ki kimseye anlatamadım bizikilerin yuzune bakamıyorum artık aglamayida kestim öyle susuyorum buralara aciyirum konuyu belki yardım eden olur diye bi ümit işte
26 yaşındayım başkanım valla asagila ne diyim haklısınsadece meraktan soruyorum kaç yaşındasın aşalamak için sormuyorum aşalıyacak kadar beyinsiz değilim zaten![]()
bayram olduğundan dolayı geri dönüşattım abi mail atalı 3 4 gun oluyo geri donen yok
inşallah adam yakalanmam diyo bana baska musteri ayarla paranı veririm diyo e polise sikayet ederler diyorum kafan rahat oksun sorun olmaz diyo neyine guveniyor anlamadım acaba poliste mi yakalayamaz diye endiselendimbayram olduğundan dolayı geri dönüş
olmayabilir birazdaha sabredin mail üzerinden geri
dönüş yaparlar.
abi telefonu sadece whatsaap için kullanıyo hat kapalı interneti acık sadece bi de instagram hesabı var zaten sayfası orda orası da açık konumunu bile bulsam yeter de işte nasıl bulucam o meçhulSana 1 iyi bir kötü haberim var
1: Telefon numarasından ad soyad öğrenebilirsin
2: illegal yöntem![]()
Pishing ile bulabilirsin.abi telefonu sadece whatsaap için kullanıyo hat kapalı interneti acık sadece bi de instagram hesabı var zaten sayfası orda orası da açık konumunu bile bulsam yeter de işte nasıl bulucam o meçhul
o nedir abi nasil kullanılıyorPishing ile bulabilirsin.
Ona Iplogger yollarsın oda linke tıklayınca ıp si direk gözüküyor.o nedir abi nasil kullanılıyor
vpn actiysa polis bile bulamaz dimi abiOna Iplogger yollarsın oda linke tıklayınca ıp si direk gözüküyor.
adama söyle deki sana müşteri buldum de.
daha sonra ıp loggerde link gird diyor fake bir hesabın linkini al
ıp logger in url yerine yapıştır daha sonra oda sana ıplogger linki oluşturuyor.
o linki ona yolla oda tıklayacak o tıklayınca ıp adresi se'nin elinde olur.
(((( Fakat Karşıdaki Kişi Vpn Açmamış olması gerekir eğer vpn açmış ise sana bağlandığı vpn sunucusu'sunun ıp adresi gelir ))
yok Vpn Firmasından.vpn actiysa polis bile bulamaz dimi abi
bu ip loggeru nasıl olusturabilirim pekiyok Vpn Firmasından.
belirlenen saatler arasında bağlandığı (( gerçek )) log kayıtlarını isterler.
onlarda verirler.
ama " tor browser " ile girmiş ise ozmn bulamabilirler...
https://www.iplogger.org adresinden VPN ile girinbu ip loggeru nasıl olusturabilirim peki