Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ip adresini hangi isletim sistemine vermek istiyorsunuz?pc nin nasıl ip adresi değiştirilir?
dns yerinden değil
windows kullanıyorum ve maknenin ip adresimi değiştirmek istiyorum
aradım hep dns videoları fln çıktı
şimdiden teşekkür ederim
(DÜZENLEME) CMD ile yapacağım linux kaldırmıyor pc :/
windowsip adresini hangi isletim sistemine vermek istiyorsunuz?
hocam daha detaylı anlatırmısınız nereye ne yazacağımı vb yeni başladım bilmiyorum :/get-netadapter
new-netipaddress -interface index 1 -ipaddress 192.168.1.2 -prefixlength 24 -defaultgateway 192.168.1.1
set-dnsclientserveraddress -interfaceindex 1 -serveraddress 8.8.8.8
hocam yada bir kaynak verin ben oradan yapmaya çalışıyımget-netadapter
new-netipaddress -interface index 1 -ipaddress 192.168.1.2 -prefixlength 24 -defaultgateway 192.168.1.1
set-dnsclientserveraddress -interfaceindex 1 -serveraddress 8.8.8.8
Öncelikle Merhabalar;pc nin nasıl ip adresi değiştirilir?
dns yerinden değil
windows kullanıyorum ve maknenin ip adresimi değiştirmek istiyorum
aradım hep dns videoları fln çıktı
şimdiden teşekkür ederim
(DÜZENLEME) CMD ile yapacağım linux kaldırmıyor pc :/
çok teşekkür ederim ama konumum halen türkiye üzerinde gözüküyor başka bir ülkede gözükmesi için ne yapabilirimÖncelikle Merhabalar;
Windows 10 işletim sisteminde MAC adresi değiştirme işlemini gerçekleştirmek için, ilk olarak; Windows Tuşu + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini açıp mmc devmgmt.msc komutunu yazıyoruz.
Açılan Aygıt Yöneticisi uygulama penceresinden, Ağ bağdaştırıcıları bölümünü > simgesine basarak açılır duruma getiriyoruz. MAC adresini değiştirmek istediğimiz hangi Ağ Donanımı ise (Ethetnet Katı, Wireless, Bluetooth) üzerinde sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklıyoruz
Açılan pencereden Gelişmiş tabına tıklıyoruz.
Özellik: kısmından; Ağ Adresine tıklıyoruz. Değer kısmını seçili hale getirip az önce MAC adresini öğrenmek için açtığımız pencereden, kartın MAC adresinin sonundaki değeri değiştiriyoruz. Yalnız bu kısımda araya – işareti koymuyoruz.
İşlemi onaylamak için Tamam butonuna tıklıyoruz.
MAC adresiniz değişmeyecektir. Son bir işlem yapmamız gerekiyor.
Yine Aygıt Yöneticisi penceresinden biraz önce değiştirdiğimiz kartın üzerine sağ tıklayıp Cihazı devre dışı bırak seçeneğine tıklayıp işlemi onaylıyoruz.
Cihazı tekrar aktifleştirmek için üzerinde yine sağ tıklayıp Cihazı etkinleştir komutunu veriyoruz.
Komut istemine şimdi ipconfig /all komutunu yazarsanız, MAC adresinin kusursuz bir biçimde değiştirildiğini görebilirsiniz.
İyi Forumlar.
Vpn kullanabilirsinçok teşekkür ederim ama konumum halen türkiye üzerinde gözüküyor başka bir ülkede gözükmesi için ne yapabilirim
makinenin ip adresini değiştirebilir miyiz peki ?Vpn kullanabilirsin
Yani bu gösterdiğim yöntem ile değişebilirsin mac adresinimakinenin ip adresini değiştirebilir miyiz peki ?
istediğim ip adresini verebilir miyim pekiYani bu gösterdiğim yöntem ile değişebilirsin mac adresini
İp adresi ayrı mac adresi ayrı yaniistediğim ip adresini verebilir miyim peki
aaaa ciddiyim bilmiyordum mac adresini o zamn çok teşekkür ederim o zamn mac adresiniistediğim gibi başka ülkeye bağlı bir mac adresi yapabilirmiyimİp adresi ayrı mac adresi ayrı yani
İp adresi Modeminin Adresi demek mac adresi ise Bilgisayarınızın adresidir siz şimdi İp adresinizi mi değiştireceksiniz yoksa Mac adresinizimi?
Yani dostum Mac adresin ülkeye bağlı değildir ki sen galiba kimliğini gizlemek istiyorsun yani (anonim) olmakaaaa ciddiyim bilmiyordum mac adresini o zamn çok teşekkür ederim o zamn mac adresiniistediğim gibi başka ülkeye bağlı bir mac adresi yapabilirmiyim
ip adresi modemin adresi degildir.ip ve mac adresi her bir cihazda baglanti kurulmasi icin verilen addir.normalde mac adresi degisdirile bilmez.İp adresi ayrı mac adresi ayrı yani
İp adresi Modeminin Adresi demek mac adresi ise Bilgisayarınızın adresidir siz şimdi İp adresinizi mi değiştireceksiniz yoksa Mac adresinizimi?
anladım teşekkür ederim yinede yeni birşeyler öğrendimYani dostum Mac adresin ülkeye bağlı değildir ki sen galiba kimliğini gizlemek istiyorsun yani (anonim) olmak
Anonim olmayı Bende beceremiyorum kolay değil .
beynim yandı hangisi dogruip adresi modemin adresi degildir.ip ve mac adresi her bir cihazda baglanti kurulmasi icin verilen addir.normalde mac adresi degisdirile bilmez.