Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normalde mac adresi degisdirile bilmez.diyorumbeynim yandı hangisi dogru
“ip adresi nedir?” sorusu şöyle de cevaplanabilir: IP; İnternete bağlı cihazların kimlik numarasıdır. İnternete bağlı olan her cihaz; bilgisayar, telefon, tablet bir IP’ye sahiptir. Böylece, ağ üzerinde birbirlerinden ayrılabilirler ve birbirleri ile IP aracılığıyla iletişim kurabilirlerbeynim yandı hangisi dogru
sorun değil şey bide bunu bilen birisi varmı (makinenin ip adresi nasıl değişir) vpn olmadan ??“ip adresi nedir?” sorusu şöyle de cevaplanabilir: IP; İnternete bağlı cihazların kimlik numarasıdır. İnternete bağlı olan her cihaz; bilgisayar, telefon, tablet bir IP’ye sahiptir. Böylece, ağ üzerinde birbirlerinden ayrılabilirler ve birbirleri ile IP aracılığıyla iletişim kurabilirler
Size ip ile ilgili yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim
İyi Forumlar.
modemi ac kapa buyuk ihtimal degisir.sorun değil şey bide bunu bilen birisi varmı (makinenin ip adresi nasıl değişir) vpn olmadan ??![]()
Dostum bu adımları uygulayarakÖncelikle Merhabalar;
Windows 10 işletim sisteminde MAC adresi değiştirme işlemini gerçekleştirmek için, ilk olarak; Windows Tuşu + R tuşlarına basarak Çalıştır penceresini açıp mmc devmgmt.msc komutunu yazıyoruz.
Açılan Aygıt Yöneticisi uygulama penceresinden, Ağ bağdaştırıcıları bölümünü > simgesine basarak açılır duruma getiriyoruz. MAC adresini değiştirmek istediğimiz hangi Ağ Donanımı ise (Ethetnet Katı, Wireless, Bluetooth) üzerinde sağ tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklıyoruz
Açılan pencereden Gelişmiş tabına tıklıyoruz.
Özellik: kısmından; Ağ Adresine tıklıyoruz. Değer kısmını seçili hale getirip az önce MAC adresini öğrenmek için açtığımız pencereden, kartın MAC adresinin sonundaki değeri değiştiriyoruz. Yalnız bu kısımda araya – işareti koymuyoruz.
İşlemi onaylamak için Tamam butonuna tıklıyoruz.
MAC adresiniz değişmeyecektir. Son bir işlem yapmamız gerekiyor.
Yine Aygıt Yöneticisi penceresinden biraz önce değiştirdiğimiz kartın üzerine sağ tıklayıp Cihazı devre dışı bırak seçeneğine tıklayıp işlemi onaylıyoruz.
Cihazı tekrar aktifleştirmek için üzerinde yine sağ tıklayıp Cihazı etkinleştir komutunu veriyoruz.
Komut istemine şimdi ipconfig /all komutunu yazarsanız, MAC adresinin kusursuz bir biçimde değiştirildiğini görebilirsiniz.
İyi Forumlar.
anladığım kadarı ile anonimlik peşindesin şimdi adımları sıralayım:pc nin nasıl ip adresi değiştirilir?
dns yerinden değil
windows kullanıyorum ve maknenin ip adresimi değiştirmek istiyorum
aradım hep dns videoları fln çıktı
şimdiden teşekkür ederim
(DÜZENLEME) CMD ile yapacağım linux kaldırmıyor pc :/
Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık.anladığım kadarı ile anonimlik peşindesin şimdi adımları sıralayım:
1-her zaman tor kullanmaya çalışın tor indir kur oradaki 127.0.0.1 9150 adresini heryerde kullanamaya çalışın ve tor browserı kullanın.
2-log tutmayan vpn yoktur ilk bunu unutun yok express vpn miş yok tunnel bearmış yalan baya makine hackle sshlerini aç onlara bağlan sırayla iç içe çıkarkende logları sil bu seni biraz daha güvenli yapar.
3-proxy de bir yöntemdir pek korumayabiliyor bazen o yüzden proxytunnel yapmaya çalışın uzun olmalı
4-internette farklı isimler kullanın mesela facebook ahmet instagra mehmet olabilir
5-sıkı sık ip4 değiştirin ve sık sık modemi resetleyin
temel olarak bu kadar yeter
NOT:eğer Parrot Os kullanıyosan kendi araçları var onun onları kullan ben kullanıyorum ve iyiler.
Teşekkür ederimanladığım kadarı ile anonimlik peşindesin şimdi adımları sıralayım:
1-her zaman tor kullanmaya çalışın tor indir kur oradaki 127.0.0.1 9150 adresini heryerde kullanamaya çalışın ve tor browserı kullanın.
2-log tutmayan vpn yoktur ilk bunu unutun yok express vpn miş yok tunnel bearmış yalan baya makine hackle sshlerini aç onlara bağlan sırayla iç içe çıkarkende logları sil bu seni biraz daha güvenli yapar.
3-proxy de bir yöntemdir pek korumayabiliyor bazen o yüzden proxytunnel yapmaya çalışın uzun olmalı
4-internette farklı isimler kullanın mesela facebook ahmet instagra mehmet olabilir
5-sıkı sık ip4 değiştirin ve sık sık modemi resetleyin
NOT:eğer Parrot Os kullanıyosan kendi araçları var onun onları kullan ben kullanıyorum ve iyiler.
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimMerhabalar,
modem ip adresinimi değistirmek istiyorsunuz yoksa kendi bilgisayarınız Mac adresini mi? Modem ip adresinizi değistirmek istiyorsanız modem arayüzünden modeminizi yeniden başlatmanız bu işlem için yeterli olucaktır.