Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyıldız timde çok takılmışher kes devrem diyoda ne demek soylermisiniz rica etsem?
yok ayyildiz time girmedim burdada kullaniliyo bazenayyıldız timde çok takılmış![]()
AYNI SEVİYEDE VE AYNI RUTBEDEYİM VE BİR O KADARDA İKİMZİN ORTAK NOKTASIDA HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLER İÇİN ÇABA GÖSTERMEMİZ BU NEDEN İLE DEVREM DİYE HİTAP EDERİM BENİM RÜTBELERİMDEKİ KİŞİLERE.her kes devrem diyoda ne demek soylermisiniz rica etsem?
EVET. KOMİK BİR DURUM OLDUĞUNU SANMIYORUM BU GAYET CİTTİ BİRŞEY VE DOĞRU BİLDİN.ayyıldız timde çok takılmış![]()
peki ustlerin ve altlarinAYNI SEVİYEDE VE AYNI RUTBEDEYİM VE BİR O KADARDA İKİMZİN ORTAK NOKTASIDA HEMEN HEMEN AYNI ŞEYLER İÇİN ÇABA GÖSTERMEMİZ BU NEDEN İLE DEVREM DİYE HİTAP EDERİM BENİM RÜTBELERİMDEKİ KİŞİLERE.
arkadaşlarında dediği gibi dos ddos atabilirsinIP adresi ile ne yapabilirim?
Ddos atilmamasi sitelerin cloudflare korumasi kullanmasi. Allah rizasi icin kardesim ddos atilamadiginin sebebi olarak darbe girisimi demeyelim lutfen. Bu halk yillardir zaten kandirildi. Sence ulkenin bu son durumu cokmu hosuna gidiyor. Internet kullaniyorsun. Youtube felan. Ddos atamadiginizda budur darbe derseniz hic inandirici olmaz. Lutfen yapmayin bunu