Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
modemine vurabilirsin
anlamadım
kardeş modemine vurabılırsın dediği programlarla o ip ye saldırıp interneti yavaslar 1 den fazla saldırı gerçekliştirirseniz modemi yanma durumu var ve mahkeme yoluda var![]()
kardeş modemine vurabılırsın dediği programlarla o ip ye saldırıp interneti yavaslar 1 den fazla saldırı gerçekliştirirseniz modemi yanma durumu var ve mahkeme yoluda var![]()
Hatta yeterince CGI efekti kullanıp o modemi patlatabilir de... :trl
Yok öyle bir şey.. Ne yanar, ne patlar.. Gelen paketlerle baş edemediği anda "halt" moduna girer. Reset atmadıkça interneti olmaz. Tek sonuç o.
Hocam bide bişey daha sorcam yeni konu açmaktansa sana sroim ben şimdi dünden bu yana SM ile 5 tane facebook hesabı çaldım.şimdi bunlardan birisi şikayet ederse bişey olurmu?Hack işlerine yeni başladım zaten.SM yede dün başladım.
Olur ama olmaz.. Zamanında yaptım. Cidden çok fazla emek sarfetmek gerekiyor.. İnsanlar o kadar uğraşmazlar, en fazla Facebook'a başvurup hesaplarını geri alırlar.. Çoğu kişi onu bile yapmaz.
Ama yasal altyapısı var. Parası bol olan bir Türk, bal gibi seni hapse bile attırır. Dikkatli ol.
Edit: "Zamanında yaptım" dediğim, zamanında o mahkeme işleri ile uğraştım. Yoksa dürüst davranmak gerekirse şahsen bir hesap bile çalmadım, bununla da övünürüm. Boş iştir, vakit kaybıdır.
Temelde hiç bir şey...
IP Stresser sitelerini kullanarak, adamın yerinden kalkıp, küfrede küfrede modem resetlemesini sağlayabilirsin. Adam 1 dakika uğraşmış olur, sen onun için 5 dakika uğraşırsın.
şimdi birisi şikayet etse bile 18 yaşından küçük olduğumdam dolayı ceza alırmıyım?
18 yaşından küçük olunca paşa torunu mu oluyorsun? Gireceğin yer hapishane olmaz, ıslahevi olur.
Hocam bide bişey daha sorcam yeni konu açmaktansa sana sroim ben şimdi dünden bu yana SM ile 5 tane facebook hesabı çaldım.şimdi bunlardan birisi şikayet ederse bişey olurmu?Hack işlerine yeni başladım zaten.SM yede dün başladım.
ne olcak kardeş Bir HACKER Korkusuzdur![]()