Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Portun mantığı şudur; bir bilgisayarda birden çok program dışardan mesaj bekler. Bundan dolayı her biri "ben şu numarayı dinliyorum" diye incoming - gelen portları, "ben şu numara ile göndereceğim" diye de outgoing - giden portları kendilerine ayırır, bunu da windows'a bildirirler. Her bilgisayarın istisnasız 65535 portu vardır, o değişmez
IP'sini bildiğin kişinin internetini yeterince gücün varsa koparabilirsin. Eski bir modem kullanıyor ve de modem dışardan telnet bağlantısı kabul ediyorsa, modemine girip yönlendirme yapabilirsin. Adam buffer overflow adını verdiğimiz hatalara açık bir sunucu programı kullanıyorsa, bilgisayarını ele geçirebilirsin. (anam babam alelade bir kullanıcı için sonuncu imkansız olmalıdır.)
Ama adam sabit IP hizmeti almamışsa, IP'si düzenli olarak değişecektir. Yani bugün IP'si aaa.aaa.aaa.aaa ise yarın bbb.bbb.bbb.bbb olacaktır.