IP adresinden takip

Moon Side

Yeni üye
31 Tem 2012
10
0
Çok basit bir soru sormak istiyorum arkadaşlar. Bir kişinin internette hangi siteye girdiğini, facebook-msn ve benzeri programlarda, kimlerle neler konuştuğunu (konuşmalar silinmiş olsa dahi), özel mesajlarını vs.. takip etmek mümkün müdür?

Bir problemim vardı, facebook ile ilgiliydi. Benim hatun beni internette takip ettiriyordu. Ancak farkettim ki, konu sadece facebook değil. Nereye ne mesaj atarsam, kimle iletişim kurarsam hepsini biliyorlar. Böyle bir program var mı? Bir kişinin IP'sini öğrenip, tüm veri akışını izlemek mümkün mü?

Hotspot Shield gibi programlar korunmama yardımcı olur mu?

Saygılar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.