İp adresini pingleyin NeTi Kesilsin

oguzmanav

Uzman üye
17 May 2009
1,195
0
TÜRKİYENİN HERYERİ
güsel paylaşım

adszku.png
 

panter_71

Yeni üye
19 Ocak 2009
15
0
KIRIKKALE
yawrum bnm turkojande atıyo bılgısayara ındırmeyın cok zarar gorursunuz saldırı programını turkojen veya trojen olarak algılaması normalmı sızce
 

aLwayS deveLoper

Yeni üye
6 Haz 2009
13
0
30
Beykoz
Command dosyası olarak ping gönderiyorsa bir işe yaramaz :)
Çünkü ben o yöntemi rapidden dosya indirirken kullanıyorum bazen 60-50kb ya iniyor sonra
Birden 100 kb ye geliyor :)
 

karakayahakan

Yeni üye
25 Haz 2009
6
0
bastan sölim program virüslüdr sonradan virüslü diye sölemeyin kullanırken ve indirirken antivirüsünüzü devre dısı bırakın isiniz bittikten sonra temizlerseniz.

Arkadaslar Reddragon ip pingleyici Version. 1.0.0 ile ip adresini ögrendiginiz kişinin netini kolaylıkla kesebilirsiniz.Yapmanız gereken ip adresini programa yazmak ve ''BASLA'' butonuna basmaktır %100 Denendi Kendi uploadımdır Sorunsuz calışıyor.KoLay Gelsin....!



http://www.dosya.tc/Reddragons_ipping.rar.html

Forumda yardım başlığı altında bir konu açmıştım. Bu konuya yardımcı olur mu acaba bu program. Konuyu okumak için buraya bakabilirsiniz. Teşekkürler.
 

kemal5521

Yeni üye
1 Eyl 2009
37
0
millet ya bunun yerine bat dosyası yapıp system e emir olarak atsanıza dosya içinde o zmn anti de algılayamaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.