E emree11 Yeni üye Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Ocak 2015 #1 Evet arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim arkadaşım ip adresimi bularak beni kolaylıkla internetten düşürebiliyor bunu ben nasıl yapabilirim ? Programı felan mı var yada yöntemi yardım edebilcek arkadaş ?
Evet arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim arkadaşım ip adresimi bularak beni kolaylıkla internetten düşürebiliyor bunu ben nasıl yapabilirim ? Programı felan mı var yada yöntemi yardım edebilcek arkadaş ?
eflaki Üye Katılım 30 Haz 2014 Mesajlar 159 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Ocak 2015 #2 ddos ile internetten düşürüyordur Oyla 0 Downvote
E emree11 Yeni üye Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Ocak 2015 Konuyu başlatan #3 eflaki' Alıntı: ddos ile internetten düşürüyordur Genişletmek için tıkla ... tek başıma ddosla halledilcek iş değil bu bence Oyla 0 Downvote
eflaki' Alıntı: ddos ile internetten düşürüyordur Genişletmek için tıkla ... tek başıma ddosla halledilcek iş değil bu bence