Merhaba. İlk kuruluşunuzdan itibaren forumunuzda yer almaktayım. Sayısız üyelik oluşturdum. Bu en son üyeliklerimden bir tanesi sadece. Bugün zaafiyet analizi gerçekleştirmek için birkaç tool kullandım ve bu nedenle waf'ı bypass etme girişimlerimden ve admin panel üzerinde birkaç payload denemesi yapmam nedeniyle banlanmış bulunmaktayım. Bu forum Türkiye'nin siber alemde ilk ve tek faydalı kütüphanesidir. Ve ben de milliyetçi ülkücü vatanperver bir insanım. Halkın kütüphanesine saldırıp zarar verecek kadar aşağılık zihniyette bir insan değilim. Bilindiği üzere geçen süreçte xenforo zaafiyeti nedeniyle site birkaç saatliğine erişim kesintisine uğradı. Benzer bir durumun yaşanmaması adına belki gözden kaçan birşey vardır diye tamamen iyi niyetler zarfında birkaç tarama gerçekleştirdim sadece. Log'larınızı bu kadar titizlikle takip ediyor olmanızı takdir ediyorum. Önceki süreçlerde Digitürk'te IT personeli olarak çalıştığım esnada aynı taramaları gerçekleştirdiğim zaman genellikle kimsenin ruhu bile duymuyordu. Bilgi toplama araçlarının herhangi bir yasal yaptırımı olmadığını biliyorum. Saldırı gerçekleştirmedim. Amacım sadece rapor oluşturup size sunmaktı. Yıllardır ailenizin parçasıyım ve bu nedenle bir sorun varsa bunun çözümünde yardımcı olabilmeyi kendime görev edindim. Yapmış olduğum davranıştan dolayı herkesten özür diliyorum. Tekrarlamayacağım konusunda da şeref ve namus sözü veriyorum. Sürekli VPN ile siteye giriş yapmak istemiyorum. Lütfen. Rica etsem ban'ımı kaldırabilir misiniz ? Yetkililerden dönüş yapılmasını istirham ediyorum. Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Tekrardan kusura bakmayın. Bu kadar uzun yazmak istemezdim ama gerçekten çok mahçup hissediyorum. Affınıza sığınıyorum. Hakkınızı helal edin. Yardımcı olmak isterseniz DM'den IP adresini paylaşacağım.