İp bulma ve karşı pc ye bağlanma

28 Eki 2014
51
0
Merhaba, ben bir arkadaşımın ip sini öğrenmek istiyorum bi yöntem duymuştum; facebook dan ona resim yolluyorsun (mesaj olarak) sonra cmd ye bişeyler yazarak ip sini buluyorsun , cmd ye ne yazınca ip si çıkıyor . Bir de ben arkadaşımın ip sini kullanarak nasıl onun bilgisayarına bağlanabilirim?
 

COP COP 2011

Kıdemli Üye
20 Ağu 2011
2,669
1
İZMİR
ubuntu kullanın arakadaşlar ubuntu ile hem kendinizi geliştirir siniz hemde Linux tabanlı işletim sistemi
öğrenirsiniz kali linux hepsi hikaye k 64 hocanızdan yardım alırsanız o bir profosyönel
 

qeles-Hacker

Kıdemli Üye
7 May 2013
2,165
1
Gaziantep
İplogger adli site var google'ya yazip bulabilirsin sitenin verdigi resmi arkadasina actirmaya calis ardindan ip sende olacaktir.. cmd ile karsi pc ye baglanma komutlarini forumdan arastirarak bulabilirsin İyi Forumlar..
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.