ip çakışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyzabetül

Katılımcı Üye
1 Ağu 2010
801
0
arkadaşlar dün bılgısayarımda saatınyanında ıp çakışması... şeklınde bır yazı gözukup kayboldu.budaha önce de olmuştu.sızce bu ne anlama gelıor
 

bjkliardii

Üye
3 Ocak 2009
126
0
Arkadaşım ağ bağlantılarıma gir özelliklerden resimdeki DNS SUNUCU ADRESİNİ OTOMATİK OLARAK AL seçeneğini işaretle...

37019973692504534179.jpg
 

by-miko

Üye
4 Nis 2010
243
0
Nereye Geldik:)
ağz cıhazı derken?evde hem kablolu hem kablosuz ayrı ayrı cıhazda ınt kullanıyoruz.bundan olabılır mı?
evet bundan veya davetsiz bir misafir ağınıza girmiş olabilir. Eğer ip adresini makina otomatik almadı da, siz atadıysanız, sizin atadığınız aynı ip ağınızın üzerinde kullanılıyor demektir. makina ip no'nuzun son rakamını değiştirerek çözebilirsiniz sorunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.