Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar IP adresini
Başlat>çalıştır>cmd>netstat -n
yazıp enter tuşuna basarak bulabilirsiniz.bulmak için msn den bu kişiyle konuşmalısınız ama en iyi veriyi alabilmek için dosya gönderin farketmez herhangi bişey olabilir.IP adresinin sistemine gireceğiniz kişiye ait olduğunu anlamak için bilgisayarı kapayın sadece sistemine girceğiniz kişiyle konuşun .sonra dediğim gibi yapın IP nin yanında ESTABLISHED yazıyorsa doğrudur . (Not: netstat -n yazarken tire (-) işaretinden önce boşluk bırakın)
ßöyle bir şey yok Arkadaşlar ipconfig sadece kendi ipinizi gösterir ne alaka ise vede bilgisayar yönetiminde başka bir bilgisayara baglanabilmeniz icin ilk önce o sisteme administrator olarak login olmaniz lazımki tam yetki olsun.. normal durumda baglandi gibi gözükür ama hicbirsey olmaz..Arkadasim Sanırım ipconfig kendi ipini görünce başka ip sanmış onuda direk bilgisayar yönetim konsolunda girince ipi kendi makinasi oldugu icin doğal olarak bütün haklar vardır...Vaktinizi boşa harcamyın Arkadaşlar lütfen
Arkadaşlar beni neden dinLemiyorsunuz Arkadaşın anlattiği yöntem gecersiz hiç alakası yok ipconfig kendi ipini verir.öyle bağlanabilmeniz icin administrator olarak karşıya login olmaniz gerekyiro ya..boş iş diyorum kimse dinLemiyor