İP ile Şaka

Alycholic

Katılımcı Üye
20 Tem 2021
302
71
24
Selam Beyler. Arkadaşımla tv ile konuşurken , cmdden ipsini aldım. Bu ip ile ona ne gibi şakalar yapa bilirim?
 

_x_phantom

Üye
21 Ağu 2021
52
24
23
?
dark comet indirip kurarsan ip sini girerek arkadaşının pc sini kontrol ede bilirsin bilgilerini ve ekranını görebilirsin windows uyarı mesajını sen yazıp uyarı mesajı olarak göndere bilirsin
 

erfer

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
429
8
Republic Of Turkey
cmd ile yönetici çalıştırıp shutdown -İ YAPARSAN KARSINA KONTROL PANELİ ULASIR DEVAMINI KENDİN YAPAMİCAN İÇİN YUTUBA CMD PC KAPATMA YAZ İZLE BENDE SANA TAM ANLATAMAM BURDAN VE PANELDEN MESAJ DA GÖNDERE BİLİRSİN ANONİM OLARAK

cmdye shutdown -i yaz sonra bilgisayar adı kısmına ip adresini gir sonra kaptçanmı yeniden basşlatçanmmı naparsan yap
Dostlarım dediğiniz sadece kendi bilgisayarınız üzerinden kendinize yapabileceğiniz eylemlerdir. Şayet ağ ve bilgisayar yönetici değil iseniz.

İP ile yapılabilecek en makul şey ağ yönetici isen standart prosedürü uygulamaktır. Yani genel olarak şunu söylemeliyim ki IP ile neredeyse hiçbir şey yapılamaz uzaktan. (PC için)
 

Toolbrowser

Uzman üye
10 Tem 2021
1,064
649
43
Stresser Sitelerinde Ona Çok Güzel Şakalar Yapabilirsin. Ip si Doğruysa Onu Uyar Ben Hayalet Biriyim ve Bilgisayarını Kapatacam De. Çalıştır Kısmına cmd yaz ve yönetici olarak başlat. Terminal çıkıncada terminale shutdown -i yaz ve entere bas. Uzaktan Kapat Kutusu gelecek oraya Ekle Kısmına Adamın Ip sini yaz. Tamam de ve Bilgisayarı Kapansın. :ROFLMAO:
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.