İp Numaram Sürekli Değişiyor

blueice34

Katılımcı Üye
22 Eyl 2012
473
0
Merhaba Arkadaslar Ben ip'imi sabitliyorum ratımı kuruyorum kurbanlarım takır takır gelıyor sonra bı bakıyorum kurbanlar gıtmıs yenı ip numarası gelmıs sureklı gıt gel yasıyorum bunun cozumu varmıdır ?
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
NO-IP ile sabit IP alıyorsun corvo9394.zapto.org gibi öbür türlü sabitlemek senin işine yaramaz, sabit IP istiyorsan ya beleşe NO-IP kullanacaksın yada 3-4 TL farkla internet sağlayıcından statik IP isteyeceksin. O sabitlediğin IP aslında IPv4 yani port açarken kullandığın yerel IP.
 

ymz75

Katılımcı Üye
21 Eki 2012
685
0
48
Catia La Mar
sen çalışırken kurban olarak tanımladığın kişilerinde boş durmayacaklarını hesaba katmalısın
ip değişikliği kullandığın internet vericisinden kaynaklanır kurbanlar gider pc kapatıp açman bile ip değişikliğine neden olabilir birde muhtemelen kablosuz taşınabilir internet sağlayıcın(Vodem Wın Jet) VS varsa buyuk ihtimalle sorunun kaynağı o olabilir.
 

blueice34

Katılımcı Üye
22 Eyl 2012
473
0
hepsini düsünüyorum ymz mesela darkcomettekı kurbanı sılıyorum spynettekı kurbana tekrar darcokmet serverını atıyorum baglantı gelmıyor kac yıldır ratla hasır nesırım ılk defa basıma gelıyor kurban kalmadı .s
 

IHwnIChiko

Katılımcı Üye
26 Eyl 2013
267
0
Ankara
Hacı Modemi Kapatıp Açarsan Vea Modemi Resetlersen IP Adresin Deişir Eğer DarkComter Rat Kullanıyosan Bendede aynı sorn oldu Kurbannar takr takr geldı sonra 1 gun sonra hepsi gıddı ve bunun nedenını Buldum Eğer Kurbanın PC Sını kapatıp açarsa Anti virusler pc Açılınca Akdif oluyo sonra sılıyo exe'yi ama pc tekrar açdığında attın exe ye tekrar tıklarsa gerı Kurbannarın Gözükür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.