Ip Scanner 3.0 Beta

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
İp Scanner Ağdaki Bilgisayarlara Bağlanır,ping Atar

7146k.png

 

hackvakti

Katılımcı Üye
21 Ocak 2012
275
0
C:Programfiles
tuğgeneralim sağol da ip adresi bullma ve ip adresine bağlanmakla ilgili prrogram verirmisin nettekiler genellikle çürük.yardım edersen çok sevinirim.
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
bir adres var bildigiğim İp adresini taratarak Evinin nerde oLdugunu bile görüyorsun sokagın adına varıncaya kadar. ama buradan vermem reklam olur. ozel msj atar ısen oyle ulastırırm ne ıcın msj attıgınıda yazarsın ben unutruyorum :)
 

IIHack

Yeni üye
29 Nis 2012
5
0
40 adet msj sayınız olması gerekıyor Ozel msj atmanız ıcın. bu yuzden bende atamıyorum malesef. Lutfen msj sayınızı flood ve gereksız msj yazmadan cogaltıgınızda ıstegınızı yerınıze getırebılırım. İyi Formlar

Tesekkurler Komutanım Cok guzeldı bu elıne saglık
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
hocam yokmu şimdi 1 IP bılma programı ?
senın dedıgın olay cok farklı ıp bulma programı arıyorsun.
bir sitenin ip adresini bulacaksan.
Başlat çalıştır'a cmd yaz enterla daha sonra ping www.siteadı.com enter yap ıp adresını ogrenırsın.
kişinin ip adresını bulacaksan aç 1 tane free forum sıtesı gonder kısıye lınkını lınke tıklasın yeter forum yonetım panelınden zıyaretcının ıp adresını gorebılırsın örnek sadece bu baska yollarıda vardır mutlaka.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.