merhaba arkadaşlar ben 2. el bir iphone 4 aldım iphonu sıfırladım ve önceki kişinin apple kimliğini istiyor ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer iphonumu Bul formatlamadan önce açık bırakılmışsa sıfırladıktan sonra Bu şifreyi bilmen lazım..
Boşuna arama bunu kıramazsın.. 160tl ye bayi kırıyor diye hatırlıyorum.. Oda 1 ay sonra eline gelir.. Sen eski sahibi bul. KÖTÜ YANI ODA HATIRLAMIYORDUR BELKİ.. Geçmiş Olsun..
başka yolu yokmu kardeş sahibini bulmaktan başka
Malesef kardeşm , İphonumu Bul , açık kalıyor diye hergün bir sürü apple cihazı çöpe gidiyor..
yani sahibi unuttuysa telefon çöpmü ?
Ne demek bilmiyor kardeşim.Öyle kestirip atamaz sana bir ürün satmış arkasında duracak.Sattım karışmam olmaz,bence ona söyleyin otursun pc başına icloud wesitesine girip hesap kurtarma işlemlerine başlasın.2dk bile sürmez.
Girdiğinde orada o apple kimliğini kullanan aygıtlar gözükecek.İphone4 resmi olanın üzerine tıklasın ve bu hesaptan sil desin.İlla ki bir yolu vardır.Win7yi nasıl tekrar kurup format atıyorsan iosu tekrar kurabilirsin fakat kolay değildir diye biliyorum.Öyle olsa hırsızlar yaşadı.İyi forumlar...
EDİT:Hocam ne yaptınız merak ettim şimdi.Yorumu biraz sert yazdım o an kusura bakmayın.Sorumsuz insanları sevmem zaafım var da bir nevi.Satıcıyla konuştunuz mu ya da siz bir şeyler yaptınız mı ?
bende iphone 4 kullanıcısıyım telefona format attıktan sonra bir ios hesabı daha aç onla gir eğer i clouduna bir seyler koymuşsan ve buna ulaşmak istiyor ise apple markasının zaten bilgisayarına indirip oradan girişini yapıp dosyalarına ulaşabileceğin bir uygulaması var bir teşekkürü hor görme![]()