İphone 5S vs. LG G2

bariszlimek

Yeni üye
24 Eyl 2016
41
0
Arkadaşlar öncellikle merhaba, Pek bi bütçem yok ikisi arasında gittim geldim gerçi iphone 5s alacak olursam birazdaha para biriktirmem gerecek.Ama lg g2 alırım.Öneriniz nedir para biriktirim 5s mi alyim yoksa lg iyi midir? Birde performans yönündende yorumlarsanız çok mutlu olurum.
 

tetikci159

Üye
4 May 2013
56
0
Zamanında iPhone 5S mi yoksa LG G3 mü alsam diye düşündüm. iPhone 5S aldım. 4 yıl olucak bu yaz. Hala canavar tek sıkıntısı batarya öldü haliyle. Onu değiştirince zaten performansı da artıyor iphone un. İyiki iphone almışım G3 ü olan arkadaşlarımın hepsi değiştirdi telefonlarını.
 

xdeadprox

Uzman üye
17 Mar 2018
1,225
1
Evden
5s ama İphoneler artık eskidi. İphone 6 olan iki tanıdığım vardı ve kasmalar çok oluyordu İphone 8'e geçtiler. En azından daha iyi. Ama kesinlikle 5s ve gm8 go'ya bakabilirsin dostum o da günümüz teknolojisine düşük bütçe ile ayak uyduran bir telefon.
 

The TATAR

Üye
12 Şub 2016
177
0
BANDIRMA
LG G2 ve Iphone 5 hala ikisinide kullanan birisi olarak Lg Android ve artık kasmalar meydana geliyor ha 5'te yok mu onda da var tabiki yılların telefonları da ikiside ama 5S hala bir miktar stabildir diye düşünüyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.