Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftalık uğraşla iphone 8 i kırmıştım hiçbirşey bilmediğim bir halde burda bukadar sistemlerle ilgilenen programcı moderatör falan var onların hiçbirimi bilmiyor şimdi yani okadar zor bişey de değildi yaptığım mac işletim sisteminden icloud kırmakdı şu an sürüm falan yenilenmiş diye yine 1-2 haftamı vermek istemiyorum bide çalışıyorum zaman kalmıyor bilen birisi yardım ederse iyi olurMerhaba Değerli Üyemiz, üzülerek söylüyorum ki İCloud hesaplarının şifresini kırmak neredeyse imkansız. Çünkü Apple, çok yüksek güvenlikli bir firmadır. Tamamen imkansız demiyor kırılır ama baya zaman ve uğraş gerektiren bir şeydir. Bu durumda pek bir şey yok gibi görünüyor.
İyi Forumlar
Bilen biri olduğu zaman elbette sizlere yardımcı olacaklardır.1 haftalık uğraşla iphone 8 i kırmıştım hiçbirşey bilmediğim bir halde burda bukadar sistemlerle ilgilenen programcı moderatör falan var onların hiçbirimi bilmiyor şimdi yani okadar zor bişey de değildi yaptığım mac işletim sisteminden icloud kırmakdı şu an sürüm falan yenilenmiş diye yine 1-2 haftamı vermek istemiyorum bide çalışıyorum zaman kalmıyor bilen birisi yardım ederse iyi olur