Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sızmak zordur phishing yap fakat jailbreak yapılmış cihazlara sızabilirsin dostum. Wifi Spoofing'den de birşeyler yakalayabilirsen, ortak kullanım ağlarda açıklar var oradan yürüyebilmeyi dene. Airdrop veya eski sürüm cihazlarında yamalarına bak o yamanın açıklarını bir bul, sızabilirsen sız.İphone sızmak için hangi araçlar , methodlar var biliyorum iphone sızmak zor ama bir yolu vardır illaki öğrenmek istiyorum sızacağım model iphone 11
Anladım hocam ben bildiğim teknikleri denemeye devam edicem sağolunSızamazsın ios kapalı kutu
EywIOS işletim sistemleri kapalı kaynak üzerine kuruludur, dış kaynaktan yükleme yapmaya izin vermez. Phising gibi oltalama yöntemlerinde cihazın marka modelinin önemi yoktur, yazdığın script'in red screen yeme süresi önemlidir.
Kapalı kaynak kodlu bir sistem olduğu için Çok zor. İphone cihazları hacklemek için çok ciddi casus yazılımlar gerekir kernel seviyesine kadar inen yazılımlardan bahsediyorum.İphone sızmak için hangi araçlar , methodlar var biliyorum iphone sızmak zor ama bir yolu vardır illaki öğrenmek istiyorum sızacağım model iphone 11