Merhaba iPhone a yeni gelen kilit ekranında duvar kağıdı değiştirme özelliği bende çalışmıyor nasıl aktive ederim arada bir çalışıyor ama genel olarak neredeyse hiç çalışmıyor cihaz İphıne 14 Pro Max
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kral onu biliyorum ben kilit ekranından değiştirme çalışmıyor diyorumMerhaba,
fotoğraflar uygulamasından ayarlamayı deneyin.
Duvar kâğıdınızı kilitli ekrandan değiştirebilmek için Face ID, gözlerinizi ve gözlerinizin etrafındaki alanları net bir şekilde görmelidir. Bir Face ID tanımlı mı?Kral onu biliyorum ben kilit ekranından değiştirme çalışmıyor diyorum
Evet Face ID tanımlıDuvar kâğıdınızı kilitli ekrandan değiştirebilmek için Face ID, gözlerinizi ve gözlerinizin etrafındaki alanları net bir şekilde görmelidir. Bir Face ID tanımlı mı?
Yok kral benimki İOS 18.2 sürümüios sürümün güncelmi ilk gelen ios 18 beta sürümüydü
iCloud yedeğini sil ve yeniden oluştur. Uygulamaları kapatıp yeniden başlat olmaz ise güvenli modda başlatıp dene ve tekrar kapatıp normal olarak başlat.Merhaba iPhone a yeni gelen kilit ekranında duvar kağıdı değiştirme özelliği bende çalışmıyor nasıl aktive ederim arada bir çalışıyor ama genel olarak neredeyse hiç çalışmıyor cihaz İphıne 14 Pro Max