Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam unc0ver'ı az önce yüklemeyi/kurmayı denedim ama maalesef saçma bir verify sistemi getirmişler. istedikleri verify ile yüklemenizi istedikleri uygulamalar kimlik bilgileri de dahil birden fazla bilgiyi istemekte. chechra1in de hizmetlerini durdurdu diye biliyorum.Merhaba, bilgisayarsız bir şekilde jailbreak yapmak istiyorsanız unc0ver'ı öneririm ancak telefonu yeniden başlatma gibi sistemsel değişikliklerde jailbreak uçuyor ve her modlu uygulama yüklemek istediğinizde lisanslama yapmanız gerekiyor. Tavsiyem checkra1n kullanmanızdır. Flashlama yaparak kök dizinlere erişim elde ediyorsunuz ve modlu uygulamalarda lisanslama yapmanıza gerek olmuyor.
Önemli Not: İOS tweaks topluluğu ANDROİD patch toplulukları gibi artık virüslü dosyaları yüklemeye başladılar. Tamamen savunmasız bir işletim sisteminde zararlı yazılımların içinde zararsız(!) olanları bulmaya çabalayacaksınız. Dikkatli olunuz!
İlgili Siteler:
checkra1n
unc0ver