Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa hayırlı akşamlar arkadaşlar benim bir sorunum var iPhone da termux kullanıyorum root izni var pkg yüklü gelmesi gerekıyor herhalde ama yüklü değil pkg konutlarında hata veriyor ne demek istediğimi resimde anlarsınız yardımcı olursanız sevinirim
Bu Kullandığınız Termux Değil İSH İsimli Bir Uygulama. Bunda Paket Kurulumu İçin 'pkg install paketadi' yerine 'apk add paketadi' şeklinde kullanmanız gerekir.
Programı ilk actiginiz da da yukarıda yazar zaten.
Telefonum jailbreakli ve NewTerm 2 diye geçiyor ve ilk açıldığında hiçbirşey yazmıyor çoğu tool aracını kuruyorum ama pkg hatası veriyor çoğunlukla ondan kaynaklı hatalar oluyor toollarda ve ayrıca ngrok yüklemeye çalışıyorum bu ayrı bir sorunum
Hocam apt install kısmından sonra hangi paketi yüklemek istiyorsanız onu yazmanız gerekiyor. Örneğin unzip indireceksiniz, yazmanız gereken komut apt install unzip.
Siz yukarıda ngrok adında bir araç yükleyeceğinizi söylemişsiniz. Yazmanız gereken apt install ngrok
Bu komutu yazdıktan sonra eğer repolarda öyle bir paket var ise kurulumu gerçekleşecektir. İstediğiniz toolları bu şekilde kurmayı deneyin. Kurarken hata alırsanız ekran görüntüsü atın yardımcı olayım.