Arkadaslar şöyle bir sorunum var .
Arkadaslarımla utururken birden arkadasımın telefonu çalmaya başladı (ıphone 4) ve arayan kişide benim adım çıktı bende yanındayım ama telefonumdan aramıyordum açtık ve ses yoktu. Yanımızdaki bütün arkadaslarımızın ismi çıkarak arkadasın telefonu çaldı ve biz aramıyorduk.Hepsinde açtık ses çıkmıyordu. Sonra arkadasın listesinde kayıtlı olmayan bir isim şeklinde bize küfür eden bir isim ile aradı . Açtık konustuk kapattı ama son aramalarda gözükmüyor
Daha sonra bulundugumuz ortamın adı gözüken bir numara aradı aynı kişiydi . Sonra kaç kişi oldugumuz yazdı tekrar aradı. Sonra biz arabaya bindik giderken tekrar aradı arabadan inin diye . Böyle birşey mümkünmü ve napabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinicem. Iphone 4 arkadasın telefonu böyle birşey münkünmü. Iphone uygulaması vs gbi şeyler olabilirmi veya daha farklı. (Not olarak söyliyim sadece 4ümüz aradı gözükmedi . Arkadasın rehberindeki isimler ile tekrardan aradı aynı kişi ama son aramalarda gözükmüyor)
Arkadaslarımla utururken birden arkadasımın telefonu çalmaya başladı (ıphone 4) ve arayan kişide benim adım çıktı bende yanındayım ama telefonumdan aramıyordum açtık ve ses yoktu. Yanımızdaki bütün arkadaslarımızın ismi çıkarak arkadasın telefonu çaldı ve biz aramıyorduk.Hepsinde açtık ses çıkmıyordu. Sonra arkadasın listesinde kayıtlı olmayan bir isim şeklinde bize küfür eden bir isim ile aradı . Açtık konustuk kapattı ama son aramalarda gözükmüyor