IPLogger linkini instagram hikayede paylaşamıyorum

AALMİLA

Yeni üye
27 Kas 2022
19
0
Arkadaşlar merhaba bu konuda bir soru sormak istiyorum bir kaç Fake hesap tarafından 4 5 senedir takip ediliyorum istek atıyorlar herkese hesabımı açınca hikayelerime bakıyorlar ben de artık bunların kim olduğunu bulmak istiyorum İnstagram hikayelerde iplogger linki paylaşınca Topluluk kurallarına aykırı diye paylaşmamıza izin vermiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı? veya başka yöntemlerle hiç iletişime geçmeden onların kim olduğunu ip adreslerini veya kayıtlı oldukları gerçek hesaplarını öğrenmemin bi yolu var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
 

zyREN

Katılımcı Üye
12 Eyl 2021
773
6
550
Kayıp
İp adresini bulup pek bir şey elde edebileceğini sanmıyorum. Sosyal mühendislikle DM üzerinden yürümüye çalış veya freenom benzeri sitelerden domain al iploggerı oraya bağla .
 

AALMİLA

Yeni üye
27 Kas 2022
19
0
İp adresini bulup pek bir şey elde edebileceğini sanmıyorum. Sosyal mühendislikle DM üzerinden yürümüye çalış veya freenom benzeri sitelerden domain al iploggerı oraya bağla .
cevabınız için teşekkür ederim kafamda bir kaç kişi var nerde olduklarını öğrenirsem yüzde 90 kim olduklarını tahmin ederim diye düşünüyorum. Fakat onlarla iletişim kurmadan bu işi halledebilirsem benim daha çok içime sinecek
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
7
786
root
İp adresini öğrenmen stabil ve doğru konum verme garantisi yok. Büyük ihtimalle sadece bulunduğu ili bulabilirsin o yüzden işine yaramaz.
 

Toryy

Kıdemli Üye
16 Tem 2021
2,636
12
1,658
İnstagram hikayelerde iplogger linki paylaşınca Topluluk kurallarına aykırı diye paylaşmamıza izin vermiyor
Normal, insta öyle basit bir uygulama değil

veya başka yöntemlerle hiç iletişime geçmeden onların kim olduğunu ip adreslerini veya kayıtlı oldukları gerçek hesaplarını öğrenmemin bi yolu var mıdır?
Maalesef iletişime geçmeden başka türlü bilgi edinilemez
 

ulu bozkurt

Katılımcı Üye
27 Tem 2022
327
94
merhaba. bağzı linkleri göndermek yasaktır. bu normal bir şey.
eğer illa gönderecem diyorsan belli sitelerde, link kısaltıp kurbana gönderebilmek mümkün...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.