Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
IQOS cihazınız şarj ışığı yanmasına rağmen çalışmıyorsa, ilk olarak portları temizleyin, orijinal kabloyla uzun süre şarj edin ve özellikle ILUMA modellerinde cihazı resetlemeyi (cep şarjı düğmesine 10 sn basılı tutarak) deneyin; kırmızı ışık yanıyorsa temizlik, resetleme veya bıçak kontrolü gerekebilir, çünkü bu genellikle bir yazılım veya fiziksel soruna işaret eder.
1. Temizlik ve Şarj
Portları Temizleyin: Cihazın fişini çekin ve hem cep şarjı hem de ısıtıcıdaki (holder) şarj portlarının kuru ve temiz olduğundan emin olun.
Yeterince Şarj Edin: Cihazı uygun bir adaptörle yaklaşık 90-135 dakika boyunca şarjda bırakın.
2. Resetleme (Özellikle ILUMA Serisi için)
Isıtıcıyı Cep Şarjına Yerleştirin: Isıtıcıyı (holder) cep şarjının içine koyun.
Düğmeye Basılı Tutun: Cep şarjı üzerindeki düğmeye tüm ışıklar sönene kadar (yaklaşık 10 saniye) basılı tutun.
Işıkların Sönmesini Bekleyin: Işıklar söndüğünde bırakın. Tüm ışıklar yavaşça yanıp sönmeye başlayacak, bu da resetlemenin başarılı olduğunu gösterir.
3. Yaygın Sorunlar ve Çözümleri
Kırmızı Işık: Kırmızı ışık, cihazın resetlenmesi gerektiğini veya bir sorun olduğunu gösterir.
Fiziksel Hasar: Düşme veya zorlama sonucu kırık gövde, deforme olmuş USB portu veya kırık ısıtıcı bıçağı (holder'ın içindeki) sorunlara yol açabilir.
Güvenlik Yazılımı: Prizde uzun süre tutmak güvenlik yazılımını tetikleyebilir; resetleme bunu çözebilir.
cihazın türkçe kılavuzunda yazan bütün şeyleri okudum ve denedim resetleme temizlik şarj falan hepsini denedim aklımda tek bir şey var ısıtıcısı arızalı olursa bu arızayı söylermi