[ßy Hacker] Sa
Adım :
Soyadım:
14 yaşındayım
Her türlü başarılara imza atmışımdır
Merak sardığım şeyi hemen araştırırım
Hackerlik yaptım ,1 kez site yöneticisi 2 kez moderatörlük yaptım
Hayat buraya sürükledi bizi
Genelde maçlarda St (Forvet) olarak oynarım tam bir bitirişciyimdir (Burak yılmaz hesabı)
Deli doluyumdur kafama eseni yaparım Duygusalımdır bi okadarda Sert Çocuksu tavırları sevmem
Koyu fenerbahçe taraftarıyımdır
Sevdiğim müzik türü:Rap ve Oyun Havası
Hobilerim arasında:menajerlik oyunlarını oynama,Metin2 oynamak,Wolfteam oynamak,Müzik Dinlemek,Şiir yazmak,Face hacklemek bıraktım bu işleri
Herkese iyi niyetle yaklaşırım kötü davranan olursa bana başa baş dişe diş oluruz
Emir Almayı sevmem Çabuk sıkılırım yemeye içmeye düşkünümdür ayrıca çok inatçıyımdır
Ha bide Şu SevqiLi ayağı yaLann düzenLi manita faLan hikaye
Bu Devirde Aşk mı kaLmış .!. Kimin eLi kimin Cebinde belli değil.
Bu yüzden ßekarLık SuLTANLIKTIR DOSTUM.
Aşkın Var oLduğuna inanmıyorum Kısaca .. ( tek aşk Fenerbahçe ♥ ) Tabi inananLara saygım sonsuz.
Gerçekten değerLi oLan dostLarım Var yanımda.
Tabi bi sürü arkadaşım da var fakat hepsi dost değiLdir benim için.SanaL Sonuçta.
Yaşıma göre bilgim çok 1. sınıftan ber Pc kullanıyorum
Ankaralıyım insanları severim arkadaşa çok önem veririm Bişeyler keşfetmeye çalışırım
Sagopa Kajmer Hayranıyım ŞarkıLarı duyguLarıma tercüman. Kimi zaman ağLatır, kimi zamanda kendime geLmemi sağLar.
Şaka yapmaya bayıLırım. GüLmeyi çok sewerim.EspiriLi ßiriyim.
SıkıLınca çok pis saçmaLayabiLiyorum.SıcakkanLıyım.
Hayatım geneLde sıradan işte normaL bi hayat.........
ArkadaşLarımdan çok kazık yemedim, yedikLerimde önemLi insanlar değiLdi.
Zaten kazık yiyebiLceğimi düşündüğüm insanLa arkadaş oLmaam.
FazLa Söze Gerek Yok Dimi? Bencede.,]
Ayrıca Çok merak ediyorum adamın 20 konusu var 20 konu açmış ancak moderatör başkasına bakıyorum 100 konu açmış teğmen bunlar torpillemi oluyor anlamadım yardımcı olun forumda ilerie ilerlemek istiyorum daha öncede belirttiğim gibi 2 yerde mod luk yapıyorum bilgim çok yöneticiler cevap bekliyorum
Adım :
Soyadım:
14 yaşındayım
Her türlü başarılara imza atmışımdır
Merak sardığım şeyi hemen araştırırım
Hackerlik yaptım ,1 kez site yöneticisi 2 kez moderatörlük yaptım
Hayat buraya sürükledi bizi
Genelde maçlarda St (Forvet) olarak oynarım tam bir bitirişciyimdir (Burak yılmaz hesabı)
Deli doluyumdur kafama eseni yaparım Duygusalımdır bi okadarda Sert Çocuksu tavırları sevmem
Koyu fenerbahçe taraftarıyımdır
Sevdiğim müzik türü:Rap ve Oyun Havası
Hobilerim arasında:menajerlik oyunlarını oynama,Metin2 oynamak,Wolfteam oynamak,Müzik Dinlemek,Şiir yazmak,Face hacklemek bıraktım bu işleri
Herkese iyi niyetle yaklaşırım kötü davranan olursa bana başa baş dişe diş oluruz
Emir Almayı sevmem Çabuk sıkılırım yemeye içmeye düşkünümdür ayrıca çok inatçıyımdır
Ha bide Şu SevqiLi ayağı yaLann düzenLi manita faLan hikaye
Bu Devirde Aşk mı kaLmış .!. Kimin eLi kimin Cebinde belli değil.
Bu yüzden ßekarLık SuLTANLIKTIR DOSTUM.
Aşkın Var oLduğuna inanmıyorum Kısaca .. ( tek aşk Fenerbahçe ♥ ) Tabi inananLara saygım sonsuz.
Gerçekten değerLi oLan dostLarım Var yanımda.
Tabi bi sürü arkadaşım da var fakat hepsi dost değiLdir benim için.SanaL Sonuçta.
Yaşıma göre bilgim çok 1. sınıftan ber Pc kullanıyorum
Ankaralıyım insanları severim arkadaşa çok önem veririm Bişeyler keşfetmeye çalışırım
Sagopa Kajmer Hayranıyım ŞarkıLarı duyguLarıma tercüman. Kimi zaman ağLatır, kimi zamanda kendime geLmemi sağLar.
Şaka yapmaya bayıLırım. GüLmeyi çok sewerim.EspiriLi ßiriyim.
SıkıLınca çok pis saçmaLayabiLiyorum.SıcakkanLıyım.
Hayatım geneLde sıradan işte normaL bi hayat.........
ArkadaşLarımdan çok kazık yemedim, yedikLerimde önemLi insanlar değiLdi.
Zaten kazık yiyebiLceğimi düşündüğüm insanLa arkadaş oLmaam.
FazLa Söze Gerek Yok Dimi? Bencede.,]
Ayrıca Çok merak ediyorum adamın 20 konusu var 20 konu açmış ancak moderatör başkasına bakıyorum 100 konu açmış teğmen bunlar torpillemi oluyor anlamadım yardımcı olun forumda ilerie ilerlemek istiyorum daha öncede belirttiğim gibi 2 yerde mod luk yapıyorum bilgim çok yöneticiler cevap bekliyorum
Son düzenleme: