İşe Odaklandırıcı Müzik Varmı?

RaGt

Üye
2 Tem 2016
116
0
Başlıkta dediğim gibi
İşe Odaklandırıcı Müzik Varmı?

NOT

İçinde İnsan sesi olmayan bir şey önerin lütfen..
 

KurokoTetsuya

Kadim Üye
23 Nis 2015
5,028
2
SGA
Müzik bilmiyorum da, ben ders çalışırken sol elimi 90 saniye boyunca sıkarım. Bir bilimsel araştırmaya göre sol elini yumruk yaparak sıkmak dikkat dağınıklığını engelliyormuş.
 

TEARS FEARS

Yeni üye
2 Ocak 2016
20
0
Mozart, Vivaldi, Beethoven ve Bach gibi bestecilerin eserleri zihni rahatlatmakta ve netlik kazanmasını sağlamaktadır. Uzmanlar öğrenme kapasitesinin geliştirilmesi, işe daha motive olunması için klasik müzik dinlemeyi tavsiye ediyorlar. Ayrıca disiplinli ve düzenli olmak, stresten uzaklaşmak için de bu müzik türünü öneriyorlar
 

RaGt

Üye
2 Tem 2016
116
0
Arkadaşlar Allah Rızası için konunun böyle cıvıyacağını gerçekten bilmezdim ben Site yazıyorum
Durmadan dikkatim dağılıyor bir kaçınız tavsiyesi fazla işe yaramadı ama teşekkürler

Tobu-Hope diye müzik buldum fazla işe yaramıyo daha iyi işe odaklandırıcı can sıkıntısını giderici
bir müzik aradım yok aranızda belki vardır diye bu konuyu açtım boş yere post kasmak yerine
lütfen yardımcı olalım çok canım sıkılıyor gerçekten.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.