ışıklı neon tabela yada ona benzer birşey

Snowtr

Katılımcı Üye
13 May 2013
378
0
İzmir
LİNK

beyler omegle fenomenlerinden mua bilen bilen onun arkasında bulunan tabeladan yaptırmak istiyorum küçük nedir o tabela ?? yaz sil ışıklı tabela değil ve bu yaz sil tabeladan araştırdım 15x15 için 150 tl istediler oakdar pahalımı ki. bide neon baktım o hepten fena 200 tl en dandik tabela.

ayrıca adamın el haraketinden dolayu kusura bakmayın baska fotosunu bulamadım adam akıllı :) yanlış olmasın yani :)
 

Doggerhack

Yeni üye
9 Eyl 2012
28
0
Kardeş Mehmet'in tabelası led tabela ama ledler bu bildiğimiz şerit ledler değil basma ledler ve fiyatı da yaklaşık dediğin gibi çıkabilir he sen şema çizdirir kendim döşerim diyorsan daha ucuz fiyata gelebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.