İşinize yarayacak Yeni Programlar. Turkce aciklamali + Resimli

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan
F-Secure Internet Security 2008 + Keygen + Crack
13ymp2d.png


F-Secure Anti-Virus ,tam sistem koruması sağlayan, tüm güvenlik modüllerini tek bir çatı altında toplayan, güçlü ve güvenilir bir anti-virüs yazılımıdır. Aynı anda farklı tarama motorlarıyla virüs taraması yapma yeteneğine de sahip. Program ile artık e-mail eklentilerini de herhangi bir virüs bulaşma korkusu olmadan açabiliceksiniz. Spyware'leri de artık anında tespit edip bilgisayarınızdan siber uzayın derinliklerine gönderebiliceksiniz. Oldukça hızlı bir koruma sağlayarak anında müdahale kabiliyetinizi de arttırabiliceksiniz. İnternete girdiğiniz andan itibaren tüm veri trafiğini kontrolü altına alır ve bu veri trafiği içerisinden gelebilecek her türlü spam, virüs ve solucanlara karşı anında bloke edebilme teknolojisine sahiptir. Bilgisayar korsanları tarafından yapılacak çevrimiçi saldırıları önler, ayrıca e-postalarınızı dahi denetleyerek gelebilecek ve karşı karşıya kalacağınız herhangi bir tehlikeden sizi korur. Otomatik güncelleme özelliği sayesinde ise devamlı güncel kalır ve her an yeni çıkan virüslere karşı hazırdadır. Türkçe dahil 18 ayrı dil desteğinin de bulunması programın kullanımını kolaylaştıran etkenlerin başında gelmektedir. Kolay kullanımlı, hızlı ve pratik işlem yapabilme kabiliyetine sahip bu yazılım ile bilgisayarınız artık tamami ile güvende. Keygen ve crack mevcuttur.


Boyut: 81,6 MB
https://tik.lat/Fpq4F


TVPaint Animation Pro 8.5.4 + Crack
wv96j6.jpg

TVPaint Animation, animasyon için bir ev stüdyosudur. Program ile iki boyutlu (2D) çizimler yapabilir, bunlara hareketler ve çeşitli efektler vererek harika animasyonlar oluşturabilir, isterseniz animasyonunuzu seslendirebilir veya konuşma balonları veya altyazılarla onlara anlam katabilrisiniz. Kendi evinizde kendi çizgi filmlerinizi yapmak için en iyi programlardan biri. Crack mevcuttur.


 
Son düzenleme:

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan
Active Photo Editor 1.3 + Serial


55fiap.png

Active Photo Editor ile fotoğraflarınızı düzenleyebilir ve efektler ekleyebilirsiniz. Program BMP, JPEG, GIF, PNG ve ICO formatlarını desteklemektedir. Serial mevcuttur.


Boyut: 483 KB
http://rapidshare.com/files/62278367...r_1.3.rar.html













Adobe Type Manager Deluxe 4.1 + Serial
34pj7u9.jpg

Adobe Typemanager adından da anlaşılacağı gibi profesyonel bir yazı yazma ve düzenleme programıdır. PostScript Type 1, OpenType ve TrueType fontları ile çalışmalarınıza eklemeler yapmanızı sağlayıp, çalışmanız bittiğinde hertürlü istenmeyen script'i deaktive eder. Serial mevcuttur.


Boyut: 12,9 MB
http://rapidshare.com/files/62282338...e_4.1.rar.html




RollBack Rx Pro 7.2.1 + Patch
58cwg.jpg

Rollback Rx ile format atmayı öğrenmenize gerek kalmadan bilgisayarınızı ilk haline geri döndürebilirsiniz. En popüler geridöünüşüm programlarından olan DeepFreeze'in pabucunu dama atmaya hazırlanan bu program bir çok farklı özelliğiyle adından söz ettirmeye başladı. Patch mevcuttur.

Programın bazı belirgin özellikleri:
- 60.000'in üzerinde geri dönüşüm noktası oluşturarak sisteminizi %100 geriye döndürebilir, geri dönüşüm noktalarını istediğiniz her an alabilirsiniz.
- Program açılışta çalıştığı için işletim sisteminiz çökse bile gerekli işlemleri yapabilirsiniz.
- Sistemi istediğiniz zamana geri döndürebilirsiniz.
- Windowsun Sistem Geri Yükleme programı harddiskte %5-15 yer kaplarken Rollback sadece % 0,07 yer kaplar.
- Virüs ve kullanıcı hatalrını engelleyerek otomatik düzeltir.
- Her boyuttaki harddisk ile çalışabilir.
- Snapshot (geri dönüşüm noktası) alımı 3 saniyede tamamlanır.
- Sistem geri yüklemesi yaklaşık 2 dakikanızı alır.

Boyut: 10,5 MB
http://rapidshare.com/files/62293346/RollBack_Rx_Pro_7.2.1.rar.html








FileSee 6.30 + Keygen
wol_error.gif
Bu resim yeniden boyutlandırıldı. Orjinal Boyutta görmek için buraya tıklatın. Resmin gerçek boyutları 666x336 ve büyüklüğü 14KB.
m9wy6t.png

FileSee ile onlarca değişik dosya formatını görüntülüyebilirsiniz. TXT, HTML, JPG, GIF, BMP, SWF, MIDI, MP3, WAV, AVI, PDF, DOC, XLS, PPT, RM vb. gibi müzik, video, resim ve text formatındaki dökümanlarınızı aynı program ile çalıştırabilirsiniz. Keygen mevcuttur.

Boyut: 5,07 MB
http://rapidshare.com/files/62290445/FileSee_6.30.rar.html
















PackPal Flash Gallery Maker 2 + Serial
15i0lqq.jpg

Muhteşem bir program. Bu program sayesinde birkaç adımda etkileyici, flash foto galerileri yaratabilirsiniz. Kendi bünyesinde 5 adet tema seçeneği paketin içinde hazır geliyor. Arka plana müzik koyabilme gibi özelliğide bulunuyor. Serial mevcuttur.

Boyut: 11,5 MB
http://rapidshare.com/files/62292363/PackPal_Flash_Gallery_Maker_2.rar.html















PackPal Photo to Movie Converter 2.0 + Serial
2l8vnl1.png

PackPal Photo to Movie Converter ile resimlerinizden video oluşturabilirsiniz. Serial mevcuttur.

Boyut: 2,72 MB

http://rapidshare.com/files/62292743/PackPal_Photo_to_Movie_Converter_2.0.rar.html



ib1.gif

Bu program sayesinde internette kimliğiniz belli olmadan dolaşabiliyorsunuz. Alanındaki en iyi çalışma olan Invisible Browsing ile sizin belirlediğiniz aralıklarda IP adresiniz otomatik olarak değişebiliyor. Kendi içinde bulunan göstergesi ile de o an kullandığınız IP'yi ve istediğiniz IP'nin hızını, güvenilirliğini test edebiliyorsunuz. Patch mevcuttur.

Boyut: 2,98 MB

http://rapidshare.com/files/62290716/Invisible_Browsing_6.5.rar.html













2a50rih.png

Toplu halde dosyalarınızın isimlerini değiştirmenizi sağlar. Keygen mevcuttur.

Boyut: 1,28 MB

http://rapidshare.com/files/62285769/Batch_Filename_Editor_4.5.rar.html






















2i1ifqu.jpg

62 adet masaüstü resmi.

Boyut: 12,8 MB

http://rapidshare.com/files/62301081...Adet_.rar.html

















3ae8b896e80cfb2b0a3f933ac7c17b8b_no.jpg

Eğer elinizin altında Word, TXT, PPT, XLS, HTML gibi çeşitli dosya türleri var ve bunları PDF biçimine dönüştürmek istiyorsanız, novaPDF bunları hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirir. Program kendini Windows’a sanal sürücü olarak kurar. Kullanıcı dostu arayüz sayesinde kullanımı zor değildir.

Yeni oluşturulan PDF dosyasını bilgisayarınızda kurulu herhangi bir PDF okuyucu (Acrobat Reader gibi) programla açıp, okuyabilirsiniz. Ayrıca bu dönüştürme işleminde Türkçe karakter sorunu da yaşanmamaktadır. novaPDF’yi ağ üzerinde de kullanabilirsiniz. Bu sayede ağ üzerindeki tüm bilgisayarlara tek tek kurmadan ağ üzerinden çalıştırabilirsiniz. Serial mevcuttur.

Boyut: 4,12 MB


http://rapidshare.com/files/62292078/novaPDF_Professional_Server_5.3.235.rar.html



















13z1mo8.gif

FastStone Capture güçlü, kolay ve çok başarılı bir görüntü yakalama yazılımıdır. Çeşitli seçeneklere görüntü yakalamanıza (objeler, tam ekran, kareler, boyutları elle özel olarak seçilen alanlar vb.) olanak tanır. FastStone Capture çok kullanışlı özelliklere sahiptir ve bu nedenle kendi kullandığım programlar arasındadır. Kendi resim editörünü de barındırmasıyla işleri çok kolaylaştırmaktadır. Serial mevcuttur.

Özellikleri:
- Çok küçük boyutlu ve kullanışlıdır.
- Sistem kaynaklarınızı çok az kullanır.
- Programa kısayol tuşları atayabilirsiniz.
- Her alandan her şekilde görüntü yakalar.
- I.E., FireFox ve Opera içerisinden sayfa yakalayabilir.
- Resmi dilediğiniz yere gönderir (dahili editörü, clipboard veya dosyaya).
- Renk yakalayabilir ve size kodunu verir.
- Yakaladığı görüntüye e-mail olarak gönderebilir.

Boyut: 1,23 MB

http://rapidshare.com/files/62290397/FastStone_Capture_5.8.rar.html

ubgen-new-2.png

Forumlarda, imzalarınızda kullanmak üzere çok güzel resimler üzerine istediğiniz yazıyı yazmanızı sağlayan güzel bir userbar oluşturucu program.

Boyut: 661 KB
http://rapidshare.com/files/62299430...r_1.2.rar.html

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.