İşlemci almayı planlıyorum ama amd ile intel arasında kaldım

ThorunThorunu

Yeni üye
5 Haz 2019
5
0
şimdiye kadar hep intel kullandım acaba amd kullananınız varsa bana bi yardımcı olabilirmisiniz?

intel core İ5 9400F 2.9GHz 6 çekirdek işlemci yada Amd 2600 ryzen 5 3.9GHz Am4 işlemci

Teşekkürler :D
 

Mirac53

Yeni üye
18 Tem 2019
27
0
amd al hem intel daha pahalı amd daha iyi performans verir ama amd alıcaksan amd anakart alman lazım sen tutup intelin anakartına amd takamazsın o yüzden ona uygun al derim ben
 

Ademhamza

Yeni üye
27 Ağu 2019
6
0
Trabzon
Merhaba THT "İntel Apple gibidir pahalı ama iyi. Amd ise Huawei gibi Appleye göre ucuz ama Amd'de kaliteli. Maddi durumun varsa İntel almanı söylerim dediğim gibi daha kaliteli."
 

porsukhak

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,753
2
T.Ü.R.K
İntel işlemci daha kullanışlıdır ve performans açısından daha çok işinize yarayacaktır . Piyasada bulunan iyi bilgisayarlarda birçoğunda intel işlemci kullanılmaktadır .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.