Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben oyun indirdim netten fakat iso formatında ben bunu demontools yada diğer iso buster falanla kurmak istemiyorum normal exe kurulum yapmak istiyorum isoyu nasıl yada hangi programla exe. çevirebilirim
giriyorsun önüne ilk başta 2 uyarı ekranı gelcek sanki hata varmışta başlatamıyormuş gibi daha sonra karşına yakışıklı bir pencere çıkacak
İlk sürücüyü etkin kıl diyeceksin, sonra o pencerenin üst taraında ilk sürücü diye bir bölüm oluştuğunu farketmen lazım(buralarda bir işlem 2 dk veya daha fazla sürüyor ama hangisi,neresi hatırlayamadım) sonra o ilk sürücü yazan kısma tıkla, önüne
kalıp:
yazan altı boşlık olan bir yer avr onun yanındaki "..." (gözat) butonuna tıkla ve oradan nrg,iso vb. dosyayı seç, artık o dosya açılmış ve cd gibi gözükürek bilgisayarım'da
işin bitince d epc ağırlaşmasın diye o sürücüleri etkinleştirme seçeneği orada var