Beyler bi heves ile ispanyolca öğrenmeye karar verdim malum bizim dilimize de benziyor ve dünyada en çok kullanılan dillerin başında. Aranızda ispanyolca bilen var mı veya bu dile bakış açınız nedir ve sizce öğrenme evresi zorlayıcı olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler bi heves ile ispanyolca öğrenmeye karar verdim malum bizim dilimize de benziyor ve dünyada en çok kullanılan dillerin başında. Aranızda ispanyolca bilen var mı veya bu dile bakış açınız nedir ve sizce öğrenme evresi zorlayıcı olur mu?
Neden Ispanyolca ?
Ingilizcen iyi mi ?
Millete bakma sen. Herkez ingilizce bilecek diye birşey yok. Bilgi bilgidir arkadaşım zorda olsa öğren.
Herkez Ingilizce bilicek diye birsey yok evet ama
10 kisi nin oldugu bir yerde 8 kisi ingilizce biliyor
Olabilir herkez koyun diye sende koyun olmak zorunda değilsin. Koyun sadece deyim amaçlıydı kimseye hakaret etme gibi bir amacım yok. adam zaten dili konuşmak için öğrenecek olsa ingilizceyi öğrenirdi adam ispanyolcayı merakından öğreniyor dil illaki konuşmak için öğrenilmez. Eğer dil sadece konuşmak için öğrenilseydi ingilizceden sonra en stabil diller arasında çince gelirdi ülke nüfusu 1 milyar 205 milyon sonuçta. Dil öğrenmek zevk içinde yapılır.
Koyunlarla anlasmak icin Mee lemeyi ogrenmen gerekiyor![]()
ben mi demek istediğimi anlatamadım yoksa post kasmakta ısrarlımısın ?
arkadaşım adam ispanyolca öğrenmek istiyor. Adam yabancılarla konuşmak istemiyor. Ne yani adam ispanyollarla konuşabilmesi için ispanyolca yerine ingilizce mi öğrenmesi gerektiğini düşünüyorsun ? Adam ispanyolca öğrenmek istiyor ispanyolcaya merakı var ve ingilizceyle konunun hiçbir alakası yok . Neyse daha post atmam.
Fikirler için teşekkürler arkadaşlar yakın zamanda kaynak alarak başlıcam inşallah