İstenmeyen ve bi türlü kurtulamadığım hotmail mesajları

Withreins

Yeni üye
23 Tem 2022
9
2
Uzun süredir hotmail hesabımı kullanıyorum fakat şu 2 3 gündür saçma sapan mesajlar gelmeye başladı. İlk başta Rusya'dan giriş yapıldığını gördüm ve sonra hemen şifremi değiştirip ikili doğrulama yaptım. Hemen bilgisayara format attım ve format atmaya başladıktan hemen sonra mesaj kesilmeye başladı. Sonra forumdan araştırıp Kaspersky yükledim ve bi süre sonra tek tük gelmeye başladı. Bu durumdan tam olarak kurtulmamın bi yolu var mı ya da herhangi birşey. Normalde 10 dakikada 3-5 mesaj geliyordu şimdi saatlik 2 3 tane gelmeye başladı ama yinede hesabımı güvende hissetmiyorum. Yardımlarınız ve zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürler. (NOT: Resim yüklemek istedim ama site izin vermedi.)
 

BySciaa

Katılımcı Üye
9 Tem 2012
887
241
Root
Evet o şekilde Ip adresine falan baktım ama şehrin içinde su kenarında biryeri gösteriyordu. Rusyadan giriş yapıldığını gördüm hiçbir linke ya da uzantıya tıklamadan şifremi kendim manuel olarak değiştirdim ve hemen format attım
farklı bir ağda farklı bir cihazda yeniden şifrenizi değiştirin, cep telefonunuzun kendi interneti buna örnek olabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.