İsveç sokaklarında PKK eylemi!

Son dakika haberi... İsveç'te skandal üstüne skandal yaşanıyor. Dün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilen bir kuklanın yakılmasının ardından bu kez de terör örgütü PKK İsveç sokaklarında eylem düzenledi. Stockholm'deki Medborgarplatsen Meydanı'nda toplanan terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Başkan Erdoğan aleyhine slogan attı...

0


İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan gösteri düzenledi. Stockholm'deki Medborgarplatsen Meydanı'nda toplanan terör örgütü PKK/YPG destekçileri, İsveç'in NATO'ya üyelik sürecinde Türkiye ile yaptığı anlaşmanın iptalini istedi.
0


Terör örgütü PKK/YPG'yi simgeleyen bez parçaları taşıyan ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini açan terör örgütü destekçileri Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde sloganlar attı. Polis gözetiminde İsveç Meclisine doğru yürüyüşe geçen terör yandaşları "NATO'ya hayır" sloganları attı.

Kaynak: Sabah
 

Dargaaltay

Uzman üye
7 Mar 2019
1,746
407
Kainat
Meclis açıldı, gündemde meclisin Nato kararı var. Eskiden Amerikan yapıyordu bu oyunu bize. İyi polis kötü polisi oynuyordu. Amerika başkanı razı oluyor meclis kararı iptal ediyordu. Şimdi sıra bizde, İsveç'in Nato'ya girişinde Başkan Recep Tayyip iyi polisi oynarken meclis kötü polisi oynayacak. Sayın Erdoğan İsveçin Nato'ya katılması için kapı açarken meclis bu kapıyı kapatıp Nato kararına hayır diyecek. Hatırlayalım, İsveç'in Nato'ya girebilmesi için Türkiye'nin onay vermesi gerekiyor.

Sayın Erdoğan'ın; durumu meclise sunacağız, kararından sonra Türkiye'deki meclis taraftarı İsveç'i olumsuz şekilde eleştirip anlaşmanın uygulanmadığını dile getirmişti. Bu durumu göz önüne aldığımızda, İsveç'in Nato'ya girmesi konusuna meslisin kararı "hayır" olacaktır. Bir tahmin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.