İyi Bir Keylogger Kurulumu ve Anlatımı...

criminal king

Uzman üye
21 Ocak 2012
1,457
0
Ottawa
Selamun aleyküm arkadaşlar bir çoğunuz keyloggerin ne olduğunu ve nasıl kullanıldığını bilir..Ama yinede aramızda keyloggerin ne olduğunu ve ne işe yaradığını bilmeyen arkadaşlarımız mevcut..Bu nedenle önce keyloggerin tanımını yapıp sonrada güzel bir keyloggerin kurulumunu anlatacağım..Bu yazı 1 saatimi aldı ama siz sevgili arkadaşlarımız için bir seyler yapalım dedik.Alıntı değildir bizzat tarafımdan denenmiştir başarı oranı yüzde 100 dür..!

Keylogger nedir?

Keylogger klavyede basılan tüm tuşları kayededen bir programdır.Keyloggeri internet cafe gibi herkese açık bilgisayarlara kurabiliriz.Böylece keyloggerli bir pc ye oturan herkesin şifresini çalabiliriz!Trojanlarında şifre çalma özelliği keyloggerle sağlanmaktadır.Keyloggerin en güzel özelliği gizli çalımlarıdır..Böylece kişi keylogger olduğunu farketmez ve bizim işimiz kolaylaşır!

Şimdi bir keylogger kuralım işte adresimiz;

Keylogger - Actual Spy Software, logs all keystrokes. Keylogger download sitesinden keyloggerimizi dawnload ediyoruz!(ama isterseniz başka keyloggerde indirebilirsiniz benim kullandığım bu..) dawnload bitti ve açtığınızda karşsınıza bir sayfa çıkacak sayfa ekranın tamamını kaplayacak açılan bu sayfada"next" ti tıklıyoruz ve açılan diğer sayfada "startı "tıklıyoruz ok' liyoruz.daha sonra önünüze bir dosya geldi burada "actual spy" yazan yeri seçiyoruz!İşin kilit nokta yeri burası burada ayarlama yapacağız..

LOGS-- burada klavyede basılan tuşları gösteren bir tablo vardır.buna şimdilik karışmıyoruz çünkü daha bir sey kayıtlı değil..

REPORT-- burada size verilecek olan bilgiler için oynama yapıyorsunuz..
**create report on logs" yazan yeredki seçeneklerin hepsi seçili kalsın
**report format" yazılı olan yere karışmayın zaten html formatında

**report pages setting"yeri istediğin gibi seçin (raprolar bir sayfa-yada daha fazla olabilir..
**time perito.."burada size hangi saatler arasında raporlar yazılmasını istiyorsanız yazın.


SETTINGS-- bu bölümde keylogumuza şifre bırakabilir keylog raporlarının size maille gelmesini yada başka bir yolla iletmesini sağlayabiliriz.
GNERAL--
**log files"burada oluşturulacak olan raporların bilgisayarda nereye kaydedilmesini gerektiğini belirtiyorsunuz (size kalmış bisey)
**startup options"burada keylogumuzun ne zaman devreye gireceğini ayarlıyorsunuz.bu bölümde"startup system loading"yazan yeri seçili bırakın.
**hiding" bu alanda program iconunun uzantısını saklamasını sağlayabiliriz.
**pasword settings"burada keylogere şifre bırakabilirsiniz..
LOGS--
"actions" bu bölümdeki seçili olanlara dokunmayın..
"keystrokes" buradada "save all keystrokes" yazan yeri secin(böylece basılan her yeri kaydeder)
"screenhots" burada ekranın ön izlemesini size gösterir..bunu seçili bırakırsanız adamın girdiği sayfaların ön izlemesini görebilirsiniz!
"aplications" bu bölümde ikisinide seçili bırakın!
"limitation"burdada kaç karakter olduğunda kaydetsin seçeneği var.bence secili bırakmayın tüm karakterleri kaydetsin sonra apply tıklayın
E-MAİL--
İşte en güzel bölümlerinden biridir.Burada oluşan raporların e-maile teslimi var!isterseniz raporların iletimini sizin e-mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz..Bunu yapmak için;
"sen the reports to e-mail" seçeneğine tıklayın daha sonra e-malimizi ve size bize gelecek olan mesajın konusunu yazın sonra test için bir tane mail yollayın(bunu yapmanızı tavsiye ederim)
"sent logs"burdakilerin hepsi seçili kalsın,sadece en sondakini seçmeyin!
"sendin reporst format" burada gelen mesajo html veta txt olarak ayarlayabiliriz.
"when to send" oluşacak raporların ne zaman ve kaç saatte bir gelmesini istiyorsanız yazın..sonra apply tıklayın.

Ayarlarımız bitti şimdi üst köşede "start monitöring" yazan yer var oraya tıklayarak keyloggerimizin devreye girmesini sağlayabiliriz.hide yazan yere tıklamanızı tavsiye ederim böylece keylogger gizli çalışır kimse farketmez! İşte bu kadar bu keyloggeri iyi korunan bir cafede denedim su gibi yuttu heppinize kolay gelsin!
:drunk
 

sc0p

Yeni üye
15 Eyl 2012
3
0
birşey soracağım bu mail kısmında ben hata alıyorum hata şu şekilde -başlık: ERROR, Check up internet connection! gibi bunun sorununun port kısmından kaynaklandığını düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 

sc0p

Yeni üye
15 Eyl 2012
3
0
birşey soracağım bu mail kısmında ben hata alıyorum hata şu şekilde -başlık: ERROR, Check up internet connection! gibi bunun sorununun port kısmından kaynaklandığını düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
birde söylemeyi unuttum normalde log programlarda bir dosya oluşması gerekmezmi .bat,.exe ve ya win.system dosyası gibi, eğer oluştuysa nerede ? oluşmadıysa biz bu programdan nasıl bilgi çekeceğiz?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.