MMO tarzı oyunları bırakman daha iyi olabilir senin için. Kasıl kasıl mantığı ile elde edeceğin tek şey bir çar ya da tamamlanmış görevler. Elde olan giden zaman+gençliğin. Açıkçası bu oyunlar bataktır ve insanı içine çektikçe çeker. Yıllardır bu tarz oyunları oynadım ve ümitsiz vakadır bu oyunlar, bir de bağımlısı olursan ayvayı yedin. Cebindeki parayı yatırmaya başlarsın. Elbette ticarette yapabilirsin para kazanmak babıyla. Lakin zaman öyle değerli bir şey ki nereye yatırırsan hasadını güzel yapman lazım gerekir. İleri de geçmişe dönüp baktığında sana tek katmış olacağı şeyin ''eksiklik'' olduğunu anlamış oluyorsun. Bu sadece bir öneri niteliği taşıyıp seçim size aittir.
Yine de birkaç öneri istersen WOW,ESO,Diablo,Path of Exile olabilir.
Single player da seveceğini düşünüyorum. Hikaye tarzı+kader belirleme tarzı oyunlara da bakabilirsin bunlar da oynaması keyiflidir. Misal wolf among us.
Single kısım da assasins creed serisini başından sonuna kadar sırayla kurup oynayabilirsin.
Açıkçası ben oynarken bir oyunu başka bir oyunla karıştırmadım. Bir seri içinde 5 oyunu varsa sırayla kurup bitirdim. Harman olması keyif vermesini,hazzını azaltıyor.