Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle Merhaba THT AİLESİ;
Benim sorunum şu Elimde j5 telefon var ve buna root atmak istiyorum sağlam bir şekilde çalışan root sistemi vsrmıdır ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
-İYİ FORUMLAR
King Root
Hocam denedim fakat eror verdi nedeni nedir biliyormusunuz
Merhaba değerli üyemiz, bende j7 kullanıyorum.Nedense j serisine root atmakta herkes zorlanıyor.
Öncelikle şunu belirteyim, kingroot, kingo root gibi programlarla j serisini rootlamayı aklımızdan çıkaralım.
Siz j serisine ait rom'u youtube j7 root videolarının altındaki romları indirerek bulacaksınız.Çünkü normal google den araştırma yapıp indirdiğiniz ve root işlemini yaptım dediğinizde samsung ekranında kalır.Kalmaması için çeşitli romlar denemelisiniz ve uyumlu olmalı, şimdi diceksinizki uyumlu olduğunu nerden anlayacam.Dediğim gibi rom'ları denemeden bilemeyiz her telefon farklı rom kabul ediyor olabilir.
Bunun için size odin programı gereklidir.İndirdikten sonra telefonu kablo ile pc ye bağlayın ve download moda aldıktan sonra odinle rootlayabilirsiniz.Saygılarımla
Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam odin programını bilgisayara mı indircekdik?
servet06Merhaba değerli üyemiz, bende j7 kullanıyorum.Nedense j serisine root atmakta herkes zorlanıyor.
Öncelikle şunu belirteyim, kingroot, kingo root gibi programlarla j serisini rootlamayı aklımızdan çıkaralım.
Siz j serisine ait rom'u youtube j7 root videolarının altındaki romları indirerek bulacaksınız.Çünkü normal google den araştırma yapıp indirdiğiniz ve root işlemini yaptım dediğinizde samsung ekranında kalır.Kalmaması için çeşitli romlar denemelisiniz ve uyumlu olmalı, şimdi diceksinizki uyumlu olduğunu nerden anlayacam.Dediğim gibi rom'ları denemeden bilemeyiz her telefon farklı rom kabul ediyor olabilir.
Bunun için size odin programı gereklidir.İndirdikten sonra telefonu kablo ile pc ye bağlayın ve download moda aldıktan sonra odinle rootlayabilirsiniz.Saygılarımla
servet06
Servet hocam bende j5 var rootladim odinle telefon açılırken sol üst tarafta set warrantly bit kernel yazıyor ve telefon rootlu olarak gözükmüyor neden olabilir?