Arkadaşlar ben kendi evimde bir jammer yapıcam test amaçlı nasıl yapılıyor anlatırmısınız lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamazsın muhtemelenArkadaşlar ben kendi evimde bir jammer yapıcam test amaçlı nasıl yapılıyor anlatırmısınız lütfen
Ben geçen İnsta da görmüştüm ufak bişey yapmış biriYapamazsın muhtemelen
sebebYapamazsın muhtemelen
Özelden ulaşabilirsinArkadaşlar ben kendi evimde bir jammer yapıcam test amaçlı nasıl yapılıyor anlatırmısınız lütfen
sinyal karıştırıcı mesela dükkanlardaki sütünlarda elektriyomanyektik teller sinyal gönderiyor ötüyor ya sinyal karıştırıcı bozucu kesici gibigsm jammer mi wifi jammer mi belirtmemişsin ? bir sürü jammer var hangisi
özel yaz anlatiyim şemayısinyal karıştırıcı mesela dükkanlardaki sütünlarda elektriyomanyektik teller sinyal gönderiyor ötüyor ya sinyal karıştırıcı bozucu kesici gibi
rfid jammer araştır veya eas jammer araştırabilirsinsinyal karıştırıcı mesela dükkanlardaki sütünlarda elektriyomanyektik teller sinyal gönderiyor ötüyor ya sinyal karıştırıcı bozucu kesici gibi
Eskiden Boyle Bir Proje yapomıstım Onu vereyimArkadaşlar ben kendi evimde bir jammer yapıcam test amaçlı nasıl yapılıyor anlatırmısınız lütfen
| NE555 Entegresi | NE555P | Zamanlayıcı entegresi, osilatör olarak kullanılır |
| Direnç R1 | 1 kΩ | Timing direnç – NE555 için osilasyon frekansını belirler |
| Direnç R2 | 10 kΩ | Timing direnç – frekansı etkiler |
| Kondansatör C | 10 nF – 100 nF | Frekansa göre değeri ayarlanabilir |
| Anten (Tel) | 15–20 cm bakır tel | Sinyal yaymak için; frekansa uygun kesit ve uzunluk |
| 9V Pil | 9V DC | Devre beslemesi |
| Pil Başlığı | 9V pil konnektörü | Pil bağlantısı için |
| Breadboard veya PCB | - | Prototip devre için breadboard veya lehimli PCB |
| Bağlantı kabloları | Jumper kablolar | Breadboard için bağlantılar |
| Soğutma (isteğe bağlı) | Küçük heatsink | Sürekli çalışacaksa NE555 için |
Yaptiginiz calisma baya hosuma gitti hocamEskiden Boyle Bir Proje yapomıstım Onu vereyim
FM jammer Nasıl Yapabılırsın Onu anlatayım
Bu Malzemeleri AL
NE555 Entegresi NE555P Zamanlayıcı entegresi, osilatör olarak kullanılır
Direnç R1 1 kΩ Timing direnç – NE555 için osilasyon frekansını belirler
Direnç R2 10 kΩ Timing direnç – frekansı etkiler
Kondansatör C 10 nF – 100 nF Frekansa göre değeri ayarlanabilir
Anten (Tel) 15–20 cm bakır tel Sinyal yaymak için; frekansa uygun kesit ve uzunluk
9V Pil 9V DC Devre beslemesi
Pil Başlığı 9V pil konnektörü Pil bağlantısı için
Breadboard veya PCB - Prototip devre için breadboard veya lehimli PCB
Bağlantı kabloları Jumper kablolar Breadboard için bağlantılar
Soğutma (isteğe bağlı) Küçük heatsink Sürekli çalışacaksa NE555 için
Devre seması
https://hizliresim.com/meivzcd
NE555 entegresi, osilatör (sinyal üretici) olarak çalışır.
Direnç ve kondansatörlerle belirli bir frekansta sinyal üretir (FM bandına yakın).
Bu sinyal antenden yayılır ve yakındaki FM alıcılarının (radyoların) sinyal almasını zorlaştırır.
Yani radyo istasyonlarından gelen gerçek sinyallerin üzerine gürültü (parazit) bindirir.
dostum son konulara bakarsak büyük bir şeyler planlıyorsun sanırımsinyal karıştırıcı mesela dükkanlardaki sütünlarda elektriyomanyektik teller sinyal gönderiyor ötüyor ya sinyal karıştırıcı bozucu kesici gibi
çaktırma :dostum son konulara bakarsak büyük bir şeyler planlıyorsun sanırım![]()
rfıd korumalı bir yerde işe yararmı hocamEskiden Boyle Bir Proje yapomıstım Onu vereyim
Bu Malzemeleri AL
Anten (Tel) 15–20 cm bakır tel Sinyal yaymak için; frekansa uygun kesit ve uzunluk
Devre seması
Direnç ve kondansatörlerle belirli bir frekansta sinyal üretir (FM bandına yakın).
Bu sinyal antenden yayılır ve yakındaki FM alıcılarının (radyoların) sinyal almasını zorlaştırır.
Yani radyo istasyonlarından gelen gerçek sinyallerin üzerine gürültü (parazit) bindirir.
sana bir öneri vereyim cüzdanına bazı kartları kombine et (bunu deneyerek bulabilirsin) kartlar üst üste geldiği zaman oradaki alarımlar ötüyo ve bunu bir kaç kez deneyerek dikkatleri üstünde dağıtırsın ve sonuncuda işini görürsün dostumçaktırma :D:
D:
collision evet adı dogru bu teşekür ederimsana bir öneri vereyim cüzdanına bazı kartları kombine et (bunu deneyerek bulabilirsin) kartlar üst üste geldiği zaman oradaki alarımlar ötüyo ve bunu bir kaç kez deneyerek dikkatleri üstünde dağıtırsın ve sonuncuda işini görürsün dostum![]()
Kac mhz e kadar destekliyorEskiden Boyle Bir Proje yapomıstım Onu vereyim
Bu Malzemeleri AL
Devre seması
DmBu malzemeleri temin edebilecek birisi varsa beraber üzerinde çalışırız.. Aşağı yukarı bu sistemle 10 km çapı hedef alabiliriz.
- RF Güç Amplifikatörü: Minimum 200 Watt (W), tercihen 500 W veya 1 kW (1000 W) çıkış gücüne sahip, 20 MHz - 6 GHz aralığını kapsayan geniş bantlı bir SSPA (Solid State Power Amplifier) modülü.
- Frekans Sentezleyici Modülü: 35 MHz - 4.4 GHz (veya daha geniş) aralığını destekleyen, programlanabilir bir ADF4351 veya ADF4356 tabanlı modül.
- RF Gürültü Jeneratörü Modülü: 1 MHz - 6 GHz veya daha geniş bir spektrumda RF gürültüsü üreten, yeterli çıkış gücüne sahip bir modül.
- Geniş Bant Anten: 400 MHz - 6 GHz aralığını kapsayan, yüksek kazançlı (minimum 10 dBi), yönlü (directional) bir Log-Periyodik veya Çift Konik Anten.
- Yüksek Akım DC Güç Kaynağı: RF amplifikatörün ihtiyacına göre 48 Volt (V) veya 28 V çıkışlı, 50 Amper (A) veya üzeri akım kapasiteli, 2000 Watt (W) veya daha fazla güce sahip endüstriyel sınıf bir güç kaynağı.
- Mikrodenetleyici Geliştirme Kartı: Bir Raspberry Pi 5 veya ESP32 geliştirme kartı.
- RF Koaksiyel Kablo: LMR-600 veya LMR-900 tipi, düşük kayıplı ve yüksek güç taşıma kapasiteli koaksiyel kablo.
- RF Konnektörler: Yüksek güç için N-Tipi veya 7/16 DIN erkek/dişi konnektörler; daha küçük bağlantılar için SMA konnektörler.
- Soğutma Sistemi: Büyük boyutlu alüminyum ısı emiciler ve yüksek debili endüstriyel fanlar; gerekirse sıvı soğutma ekipmanları.
- Metal Kutu/Muhafaza: 19 inç rackmount tipi, RF korumalı (shielded), iyi havalandırmalı, tercihen IP65 sınıfı bir metal kasa.