S Sxrax Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2010 Mesajlar 382 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Tem 2013 #1 Arkadaşlar bu videoda adam VB ile jarvis yapıyor ben ne yaptığından anlamadım bana yardım edicek kimse yok mu nasıl yapıldığı hakkında VİDEO
Arkadaşlar bu videoda adam VB ile jarvis yapıyor ben ne yaptığından anlamadım bana yardım edicek kimse yok mu nasıl yapıldığı hakkında VİDEO
J JiRaX Üye Katılım 28 Nis 2012 Mesajlar 159 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Tem 2013 #2 vsde speeclipth mi neydi öyle bi özellik vardı sesini algılıyodu o sayede bilgisayara konuşabiliyorsun araştırabilirsin. Oyla 0 Downvote
vsde speeclipth mi neydi öyle bi özellik vardı sesini algılıyodu o sayede bilgisayara konuşabiliyorsun araştırabilirsin.
S Sxrax Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2010 Mesajlar 382 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Tem 2013 Konuyu başlatan #3 // Güncel arkadaşlar bu jarvis'in sourcelerini verir misiniz yabancı sitelerde var ama pek bir şey anlamadım^^ Oyla 0 Downvote
// Güncel arkadaşlar bu jarvis'in sourcelerini verir misiniz yabancı sitelerde var ama pek bir şey anlamadım^^
B BarisJKaraali Kıdemli Üye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,653 Tepkime puanı 0 Konum Istanbul Kredi 0 20 Tem 2013 #4 iron man ? patent ? Oyla 0 Downvote
S Sxrax Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2010 Mesajlar 382 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Tem 2013 Konuyu başlatan #5 kardeş adam burda yapmış ama ben yapamadım hızlandırmış videoyu benim işletim sistemi win8 ondan olabilir diyorum ama tam yapamadım bir yardım edin^^ Oyla 0 Downvote
kardeş adam burda yapmış ama ben yapamadım hızlandırmış videoyu benim işletim sistemi win8 ondan olabilir diyorum ama tam yapamadım bir yardım edin^^
B BarisJKaraali Kıdemli Üye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,653 Tepkime puanı 0 Konum Istanbul Kredi 0 20 Tem 2013 #6 al bak burdan Program/Coding: JARVIS Speech Recognition Program Oyla 0 Downvote
S Sxrax Katılımcı Üye Katılım 30 Kas 2010 Mesajlar 382 Tepkime puanı 0 Kredi 0 21 Tem 2013 Konuyu başlatan #7 BarisJKaraali' Alıntı: al bak burdan Program/Coding: JARVIS Speech Recognition Program Genişletmek için tıkla ... Kardeş burdan yaptım ama konuşma tanımayı çalıştırmadım benim windows 8 Pro lduğundan mı? Oyla 0 Downvote
BarisJKaraali' Alıntı: al bak burdan Program/Coding: JARVIS Speech Recognition Program Genişletmek için tıkla ... Kardeş burdan yaptım ama konuşma tanımayı çalıştırmadım benim windows 8 Pro lduğundan mı?