Arkadaşlar merhaba ;
Daha önce kendim bi siteye girmiştim. örnek veriyorum xxx chat sitesi ,
yada herhangi bi site, siteye girdigimde üst taraftan bi uyarı gelmişti. bilgisayarınızda java yoktur ( yada herhangi birşey ) bu siteyi desteklemiyor. lütfen java yüklemek için tıklayınız. yazıyordu. tabi ben hiç dikkat etmeden indirmiştim ve hüsranla sonuclanmıstı bu durum.
asıl konumuza dönmek gerekirse , bende böyle birşey yapabilir miyim ?
örn. veriyorum benim xxxx sitem var ve birisi oraya girdiginde direk üstten uyarı gelse bilgisayarınızda java olmadıgından dolayı site açılamıyor yada chat sayfası göruntulemıyor. javayı indirmek icin tıklayın dese. ve kişi onu indirip pcsine kursa ?
bunu bize ögretecek yol gösterecek bi yigit var mı ?
yoksa bu iş maliyetli mi ? lütfen cevaplayınız. şimdiden teşekkur ederim.
Daha önce kendim bi siteye girmiştim. örnek veriyorum xxx chat sitesi ,
yada herhangi bi site, siteye girdigimde üst taraftan bi uyarı gelmişti. bilgisayarınızda java yoktur ( yada herhangi birşey ) bu siteyi desteklemiyor. lütfen java yüklemek için tıklayınız. yazıyordu. tabi ben hiç dikkat etmeden indirmiştim ve hüsranla sonuclanmıstı bu durum.
asıl konumuza dönmek gerekirse , bende böyle birşey yapabilir miyim ?
örn. veriyorum benim xxxx sitem var ve birisi oraya girdiginde direk üstten uyarı gelse bilgisayarınızda java olmadıgından dolayı site açılamıyor yada chat sayfası göruntulemıyor. javayı indirmek icin tıklayın dese. ve kişi onu indirip pcsine kursa ?
bunu bize ögretecek yol gösterecek bi yigit var mı ?
yoksa bu iş maliyetli mi ? lütfen cevaplayınız. şimdiden teşekkur ederim.