Java için nereden başlayacağım ?

BatHero

Üye
26 Mar 2018
236
1
Space
Java öğrenmeye karar verdim sıfırdan nereden başlamam gerekiyor sizler nasıl başladınız bilgilerinizi paylaşırmısınız ( bence java ileride dünyanın en çok kullanılan dili olucak çünkü insanlar telefon bağımlısı ve bu bağımlılık artmaya devam ediyor.)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

MemAHaCk

Katılımcı Üye
31 Ocak 2019
499
4
Neptün
Çok Çalışarak İstikrarlı Bir Şekilde Tekrar Yapıp Daha Fazla Örnekler Yapmaya Çalışarak Kendini Geliştir Zaten Zamanla Bir Bakmışsın Ustası Olmuşsun.
 

BatHero

Üye
26 Mar 2018
236
1
Space
ingilizcem var zatende nereden başlamam gerekiyor java nın ilk nesini öğrenmeliyim ? forumda çok fazla bölüm var bununla alakalı ama hangisine bakıcağıma karar veremiyorum
 

Endofrin

Katılımcı Üye
25 Şub 2019
253
2
Yupiter
İlk önce Java nedir ? Nasıl bi dildir ? böyle şeyleri öyren, bir proqram dilini öyrenmek zaman isder sen bu proqramı 3 aya da öyrene bilirsin 1 yıla da her şey senin hevesine kalmış dostum :)
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
991
Merhaba
Youtube ve Udemyde Kursları Var Bakabilirsin.
Daha Ayrıntılı Bilgi İstiyorsan Bu LİNKE Bakabilirsin.
İyi Forumlar
 

Ludas

Üye
1 Ocak 2019
238
0
24
Ludas.py
Udemy'den bir kurs alabilirsiniz, ayrıca internette oldukça fazla rehber mevcut. Yaygın bir dil sonuçta, temel komutlardan başlayıp derinliklere inerek öğrenebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.