https://hizliresim.com/Bam3bp fotoğraftaki metnin java kod halini söyleyebilecek var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
System.out.println("Sevgili kral01");
System.out.println("");
System.out.println("bakiyen azalmış gözüküyor. Aksama yaşanmamak için bakiye yüklemeyi öneririz Buradan hızlı bir şekilde bakiye yükleyebilirsiniz Aklına takılan bir konu olursa destek sayfasından ulaşabilirsin");
daha açıklayıcı olurmusun
merhaba panelime bu şablonu eklemek istiyorum, müşterilerim bakiyesi azalınca bu uyarıları alması için. yardımcı olabilir misin?
Şablonda bu uyarı olacak eğer bakiye belirli bir seviyenin altında ise görünür değilse gizli olarak kalacak. Mantığı son derece basit Java ile yazıyorsun anlaşılan ama veriyi nereden aldığını vs. bilmeden tam kodu atamayız sadece örnek bir kod atılır o da zaten var her yerde.
bu konularda pek bilgim olmadığı için yardım istedim. örnek kodu verebilir misin acaba? ve evet uyarı tam dediğin gibi çalışacak![]()
Tam olarak ne uygulaması yapıyorsunuz? Pek bilgim yok demişsiniz ama ödeme vs. içeren bir sistemi yarım bir bilgiyle yapmanız sorun çıkartabilir. Aslında kullanacağınız yöntem basit bir şart yapısı. Buradan örnek bakabilirsiniz. Verinin nereden geldiğini ve neyle karşılaştırılacağını siz belirlemelisiniz.